BIST 9.722
DOLAR 32,53
EURO 34,79
ALTIN 2.433,11
HABER /  DÜNYA

Kurbanlıklar arasından çıktı

Kurbanlık koyunların arasında İstanbul’a kaçak sigara getiren baba ile oğlunun oyununu Güven Timleri bozdu. Operasyonda 14 bin paket kaçak s...

Abone ol

Kurbanlık koyunların arasında İstanbul’a kaçak sigara getiren baba ile oğlunun oyununu Güven Timleri bozdu. Operasyonda 14 bin paket kaçak sigara ele geçirilirken, suçüstü yakalanan baba ile oğlu ise adliyeye sevk edildi.
Alınan bilgiye göre, İstanbul’a kaçak yollarla sigara getirileceği ihbarını alan Kartal Güven Timleri, harekete geçti. Kurban getiren bir kamyonda sigaraların saklandığını öğrenen ekipler, şüpheli gördükleri bir kamyonu takibe aldı. Yapılan takip sonucu Güven Timleri ekipleri, kaçak sigaraları bir evin bodrumuna indiren İ.A. ve babası H.A.’yı suçüstü yakaladı. Baba ile oğul gözaltına alınırken, Güven Timleri, 14 bin paket çeşitli markalardaki kaçak sigaraya el koydu.
Şüpheliler emniyetteki ifadelerinde kaçak sigaraları kurbanlık koyunların arasında getirdiklerini itiraf ederken, emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler adliyeye edildi.
Öte yandan, ele geçirilen 14 bin paket kaçak sigara ise imha edilmek üzere polis merkezinde bekletiliyor.
(İHA)