BIST 9.447
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.497,92
HABER /  GÜNCEL

Kurbanlık dana Adıyaman'ı birbirine kattı

Adıyaman'da kurban pazarından kaçan kurbanlık dana trafiği birbirine kattı. Bir polis memuru motosikletiyle danayı takip ederken, kızgın boğa ağaca bağlanarak sakinleştirildi.

Abone ol

ADIYAMAN’da sahibinin elinden kaçan bir kurbanlık dana trafikte ortalığı birbirine kattı. Kaçan kurbanlık danayı yakalamaya çalışan bir vatandaş ayakkabısıyla danayı etkisiz hale getirmeye çalıştı.

Edinilen bilgilere göre, dün Adıyaman Hayvan Pazarında alıcısını bekleyen kurbanlık bir dana sahibi Ramazan Akel’in elinden kaçtı. Hayvan pazarından çıkan kurbanlık dana Atatürk Bulvarı üzerine çıkarak kent merkezi istikametinden Altınşehir Mahallesi istikametine doğru koşmaya başladı. Trafikte araçların arasından kaçan dana için trafik polisleri de yolu kullanan sürücüleri ikaz ederek dikkat etmeleri konusunda uyardı.

AYAKKABISIYLA DANAYI KOVALADI

Eski Fatih Polis Merkezi önüne kadar kovalanan kurbanlık dana refüjde vatandaşlar tarafından sıkıştırılarak yakalanmak istedi. Oldukça kızgınlaşan dana kendisini yakalamak isteyen Erdoğan Karaca isimli bir genci kovalayarak boynuz darbesi vurdu. Kalçasına boynuz darbesi alan genç olaydan yara almadan kurtuldu. Boğaya yaklaşan ve ayağındaki kundurayı çıkararak eline alan bir vatandaşlar ise kundurayı kurbanlık danaya göstererek kundura ile danayı korkutup etkisiz hale getirmek istedi.