BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 35,11
ALTIN 2.325,82
HABER /  GÜNCEL

Kurban keseyim derken bakın ne yaptılar?

Diyanet'in 'kurbanlık hayvanlara eziyet etmeyin' uyarısı yine bazı yerlerde havada kaldı. Manisa Kırkağaç'ta şoke eden görüntüler vardı.

Abone ol

Kesilmek üzereyken kaçan kurbanlık danayı yakalamak için tüm mahalleli seferber oldu, ortaya inanılmaz görüntüler çıktı.

Domates ve bamya tarlasına giren danayı yakalamak için her türlü yolu deneyen mahalleli, danayı önce tüfekle vurarak yaraladı, daha sonra getirilen kepçe ile üzerine bastırılarak ezdi.

Tekmelenen yaralı dana, halatlarla boynundan, ayaklarından ve gövdesinden defalarca bağlanan dana, acı içerisinde kıvranırken, mahalle ise keyfinden gayet memnundu.

ALNINDAN VURALIM

Dananın yakalanması esnasındaki 'alnından vuralım' sözleri ise kurbana gereken değeri vermediğimizin bir göstergesiydi. Yaklaşık 20 mahalle sakini 1 saat süren kovalamacanın ardından azgın danayı yakaladı ve kepçeye bağlayarak keserken, kaydedilen görüntüler ise bir çok kesim tarafından tepki çekti. Yalnızca İHA kameralarına yansıyan görüntüler ve vurulma esnasından çekilen fotoğraf ise yürekleri sızlattı.