BIST 9.096
DOLAR 32,38
EURO 35,00
ALTIN 2.326,03
HABER /  GÜNCEL

Kurban Bayramında hava nasıl olacak

Kurban Bayramı'nda hava nasıl olacak? Hangi bölgler açık, hangi bölgelerde yoğun sis bekleniyor? İşte 5 günlük hava durumu...

Abone ol
 
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Bu gece ve yarın (Çarşamba) sabah saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu'nun batısı ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis olayı görülecek.

HAVA SICAKLIĞI : Önemli bir değişiklik olmayacak, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek.

RÜZGAR : Genellikle güney ve güneydoğu, Marmara'da doğu ve kuzeydoğu yönlerden hafif kuvvette esecek.

UYARILAR 

SİS UYARISI; Marmara, İç Ege, İç Anadolu'nun batısı ile Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde sis olayı beklendiğinden, oluşabilecek olumsuz şartlara (Hava, kara ve deniz ulaşımında aksamalar, hava kirliliği vb.) karşı, başta sürücülerimiz olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

BAYRAMIN İLK ÜÇ GÜNÜNDE HAVA DURUMU

Kurban Bayramı’nın ilk üç gününde yurt genelinde yağış beklenmiyor. Kıyı bölgelerde hava, az bulutlu ve açık olacak. İç bölgelerde ise, sis olayı görülecek.

BAYRAMIN BİRİNCİ GÜNÜ (CUMA)

Kurban Bayramı’nın birinci günü, Marmara’nın batısı, Ege, Akdeniz ve Karadeniz’in sahil kesimleriyle Güneydoğu Anadolu bölgesinde hava az bulutlu ve açık olacak. Marmara’nın doğusu, İç Anadolu, Doğu Anadolu, Akdeniz, Ege ve Karadeniz’in iç kesimlerinde yoğun sis görülecek. Hava sıcaklığı  mevsim normallerinde seyredecek.

BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ (CUMARTESİ)

Bayramın ikinci günü; Marmara, Ege ve Güneydoğu Anadolu bölgeleriyle, Karadeniz’in sahil kesimlerinde hava az bulutlu ve açık olacak. İç Anadolu, Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu bölgelerinde yoğun sis görülecek.

BAYRAMIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ (PAZAR)

Bayramın üçüncü günü, kıyı bölgelerde hava az bulutlu ve açık olacak. İç bölgelerde yoğun sis görülecek. Hava sıcaklığı mevsim normallerinde olacak.

5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA DURUMU