BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,15
ALTIN 2.301,00
HABER /  MAGAZİN

Bu benzetme Ajda Pekkan'ı çıldırtır

Ünlülerin estetisyeni Prof. Nazım Durak, Ajda Pekkan'ın estetik kurbanı olduğunu söyledi

Abone ol

Ünlü estetik cerrahı Profesör Doktor Nazım Durak, Ajda Pekkan'ın Türkiye'de estetik bilincini geliştirdiğini ancak estetik kurbanı olduğunu söyledi.

66 yaşındaki sanatçının yıllar boyunca çok sayıda estetik yaptırarak genç görünümünü koruduğunu belirten Durak şöyle konuştu:

DOKUYU FAZLA ALMIŞLAR

"Ajda Hanım'ın gözlerinin altındaki bölgeyi gererken, yağ ve deri dokusundan fazla almışlar. Kendisine hatalı operasyon yapılmış. Bu nedenle gözleri olması gerekenden fazla açık duruyor. Gözünün beyazı çok daha fazla öne çıkıyor. Maalesef Ajda Hanım'ın gözleri adeta kurbağa gözü gibi olmuş, etrafa fareden korkar gibi bakıyor. Çok donuk ve sevimsiz bir bakışı var. Eski ve yeni fotoğraflarını yanyana koyun, farkı anlarsınız"

YÜZE YAMA YAPILMASI GEREK

Bugün'ün haberine göre Profesör Durak, Ajda Pekkan'a yapılacak yeni bir 'Yama Operasyonu'yla gözlerindeki bu problemi düzeltilebileceğini, bunun için vücudunun bir başka yerinden alınacak yağ ve deri tabakasıyla göz altlarının doldurulması gerektiğini belirtti.

TARKAN YÜZÜNE OPERASYON YAPTIRMIŞ

Prof. Nazım Durak, Tarkan'ın da bir süre önce estetik operasyon yaptırdığını belirtti. Durak, "Tarkan'ın Cem Yılmaz'ın düğününe girerken yayınlanan görüntülerinden anladım. Kesinlikle yüzüne kısa bir süre önce estetik operasyon yapılmış. Yanağı çukurlaştırılıp, elmacık kemikleri öne çıkartılmış. Ünlüler bu operasyonu daha erkeksi bir görünüme kavuşmak için yaptırırlar" dedi.