BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

KUNDAKÇILAR yakalandı

İstanbul'da araç kundaklayan üç kişi ile, Antalya'da bir kişi yakalandı.

Abone ol İstanbul'da otomobilleri yakan 3 kişi yakalandı. Aynı şekilde Antalya'da da bir kişi gözaltına alındı. Bu kişi avukatlıktan atılma çıktı.

İstanbul polisi dün gece Küçükçekmece'de otomobil yakan bir kişiyi yakaladı. Zanlıyla ilişkisi bulunduğu belirlenen 2 kişi de olaylarla ilgileri olabileceği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Araçların kundaklandığı yerlerdeki MOBESE ve güvenlik kameralarının kayıtları da inceleniyor.

İncelemeler tamamlandığında, kundaklama olaylarına ilişkin gözaltına alınanların sayısının artabileceği belirtildi.

AVUKATLIKTAN ATILMA

Antalya'nın Alanya ilçesinde ise dün gece bir bar ve otomobili kundaklayarak, işhanı ile bir apartman girişini ateşe veren Ali K. adlı bir kişi yakalandı. Bu kişinin avukat olduğu ve Konya Barosu'ndan atıldığı öğrenildi.

38 yaşındaki Ali K.'nın, sorgusu sırasında akli dengesinin yerinde olmadığını ileri sürdüğü bildirildi. Sorgusunun ardından adliyeye sevkedilen Ali K., nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BAHÇELİEVLERDE KUNDAKLAMA

Öte yandan dün gece saldırganların hedefinde Bahçelievler vardı. Merkez mahallesindeki Gazi Caddesi'nde park halinde olan 34 AH 0269 plakalı otomobil ile Kocasinan Caddesi'nde yine park halindeki 34 BU 9869 plakalı kamyonet, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yanıcı madde dökülerek ateşe verildi.

Polis ekipleri, araçları kundakladıktan sonra kaçan zanlıları yakalamak için geniş çaplı arama başlattı. Çalışmalara, havadan polis helikopteri de katıldı.