BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10
HABER /  GÜNCEL

KUNDAKÇI yakalandı

Alanya'da bir otomobili ve iş yerini yakan kundakçı, polis tarafından yakalandı.

Abone ol

Antalya'nın Alanya ilçesinde, bir otomobille bir iş yerini yakan, bir iş hanı ve bir evi de yakmak isteyen kişi, polis tarafından yakalandı.
    
Gece yarısından sonra Saray Mahallesi Huriler Sokakta park halindeki bir otomobili benzin dökerek yakan kişi, daha sonra bir çarşı merkezindeki iş hanının girişinde bulunan eski kanepeleri benzin dökerek ateşe verdi. Buradaki yangın, itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.
    
Olaydan bir saat sonra Keykubat Caddesindeki bir barı ateşe veren kişi, Güllerpınarı Mahallesi 12 Eylül Sokağı'ndaki bir apartmanın giriş katını da benzin dökerek yaktı. Bu sırada olay yerine polisin gelmesi üzerine kaçmaya çalışan zanlı, polis tarafından yakalandı. Apartman girişinde başlayan yangın da, polis ve vatandaşların çabasıyla büyümeden söndürüldü.
    
Polis tarafından gözaltına alınan A.K, Alanya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Amirliği'nde sorguya alındı. Olayları gerçekleştirdiği sırada aşırı alkollü olduğu belirtilen zanlının, terör örgütüyle bağlantısı olup olmadığı araştırılıyor. Zanlı, yarın adliyeye sevk edilecek.
    
Bu arada, kundaklanan bar ve otomobilin tamamen yandığı kaydedildi.