BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,67
ALTIN 2.515,73
HABER /  GÜNCEL

Kundakçı Şanurfada

Şanlıurfa'da, sabaha karşı, biri öğrenci servisi minibüs iki araç yakıldı.

Abone ol

Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken, polis araçların kundaklama amaçlı yakılıp, yakılmadığını araştırıyor. Sabaha karşı saat 05.00 sıralarında Bamyasuyu Mahallesi Stat Sokak'ta park halinde duran Hüseyin Yeğen'e ait 63 YB 324 plakalı öğrenci servisi yapan minibüs üzerine benzin dökülerek ateşe verildi. Olayın itfaiyeye bildirilmesinin ardından kısa sürede söndürülen minibüste maddi hasar oluştuğu öğrenildi.

Kısa süre sonra birkaç yüz metre ilerideki Vatan Sokak'ta park halinde duran ve dikiz aynasında Türk bayrağı asılı olan Mehmet Geylani'ye ait 02 FT 377 plakalı Doblo marka aracın yandığı ihbarı yapıldı. Stat Sokak'tan buraya geçen itfaiye ekipleri tarafından söndürülen aracın da, öğrenci servisi gibi üzerine benzin döküldükten sonra ateşe verildiği tespit edildi.

Yaşanan iki araç yakma olayının ardından bölgeyi ablukaya alan polis, durumundan şüphelendiği bir kişiyi gözaltına aldı. İsmi açıklanmayan şüpheli sorgulanmak üzere Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürülürken, polis araçların kundaklanma için mi, intikam için mi yakıldığını ise araştırıyor.