BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kundakçı PKKlı değil yeğen çıktı!

Bakırköy'de iki aracın benzin dökülerek yakılmasından sonra gözler PKK'ya çevrilmişti ama zanlı aileden çıktı.

Abone ol

İstanbul, Bakırköy’de 22 yaşındaki M.D., iki aracın benzin dökülerek yakılmasıyla ilgili olarak polise teslim oldu. M.D., amcasına kızdığı için aracını ateşe verdiğini söyledi.

Yeşilyurt Mahallesi’nde geçen hafta gece yarısı park halindeki iki araç benzin dökülerek yakılmıştı. Dün Yeşilköy Polis Merkezi’ne giden 22 yaşındaki M.D, araçları kendisinin yaktığını söyleyerek teslim oldu. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na sevkedilen M.D.’nin ifadesinde, "Büyükbabamdan kalma tekstil şirketimiz var. Babamlar 9 kardeş. Ailemizde askerden gelen çocuklara da ailenin aldığı kararla şirketin bir bayisi açılıyordu. Amcam olan Orhan D., askerden geldikten sonra bana 'Başının çaresine bak. Bizden sana birşey çıkmaz' dedi. Hatta askere giderken şirketimizden ailemize ayrılan maaşı ise yarıya düşürmüştü. Bu nedenle çok kızmıştım. Olay günü taksiyle amcamın oturduğu evin önüne geldim. Daha sonra aracının üzerine benzin dökerek kibritle yaktım. Tekrar olay yerinden taksiyle ayrıldım. Arkasında da bir araç yanmış. Ondan bilgim yok. Amacım kızdığım amcama zarar vermekti. Bu nedenle onun aracını yaktım" dedi.

Savcılıktaki ifadesinin ardından M.D., tutuklanma istemiyle mahkemeye sevkedildi. M.D., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.