BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.440,41
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kumun şampiyonu US Danışmanlık

Garanti Plaj Futbol Ligi Atakum Etabı 3 günlük bir maratonun ardından Us Danışmanlık'ın şampiyonluğu ile sona erdi.

Abone ol

Türkiye Futbol Federasyonu ve Atakum Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Garanti Plaj Futbol Ligi Atakum Etabı 3 günlük bir maratonun ardından Us Danışmanlık'ın şampiyonluğu ile sona erdi.

Atakum sahilinde gerçekleştirilen ve 8 takımın katılımı ile oldukça zevkli maçlara sahne olan Garanti Plaj Futbol Ligi Atakum Etabı'nı finalde Marina Bech'i 4-3 mağlup etmeyi başaran Us Danışmanlık kazandı.

Maç sonunda Us Danışmanlık oyuncuları şampiyon olmanın ve Alanya'da yapılacak olan Türkiye şampiyonluğuna hak kazanan sevincini doyasıya yaşadılar. Turnuvanın ikinciliğini Marina Beach kazanırken, Atakum Belediyespor ise 3. oldu.

Final maçı sonrası yapılan ödül töreninde Us Danışmanlık'ın şampiyonluk kupasını veren Atakum Belediye Başkanı Metin Burma'ya, plaj futboluna yaptığı katkılardan dolayı TFF Bölge Müdürü İbrahim Güven tarafından onur ödülü verildi.

Turnuvada ayrıca en iyi oyuncu, en iyi kaleci, en centilmen oyuncu ve çeşitli onur ödülleri de TFF HİF Türkiye Yönetmeni Taygun Erdem ve Atakum Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Mustafa Kara tarafından ilgililerine verildi