BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,83
ALTIN 2.429,41
HABER /  GÜNCEL

Kumburgaz felaketinde şok detay!

Kumburgaz açıklarında kaybolan 5 genç için korkunç iddia! Eğer doğruysa bu gençler ölüme terk edilmiş!

Abone ol
Kurburgaz'da denize açılan ve günlerdir kendilerinden haber alınamayan gençlerle ilgili ilginç bir detay ortaya çıktı. Dün yayınlanan bir ses kaydında, kayıp gençler için yardım isteniyor; ancak arama kurtarma çalışmaları bu görüşmeden 18 saat sonra başlıyor.

Kiraladıkları deniz bisikletiyle Pazar günü saat 14.00’te Kumburgaz sahilinden denize açılan ve bir daha kendilerinden haber alınamayan 5 arkadaşı arama çalışmaları devam ederken çok çarpıcı bir ses kaydı ortaya çıktı. 

SES KAYDININ TAM METNİ İÇİN TIKLAYIN 
 
Ses kaydında Kemal Reis adlı deniz otobüsünün kaptanı Yavuz Yılmaz sahil telsizle güvenliğe ulaşmaya çalışıyor. Büyükçekmece açıklarında olduğunu söyleyen kaptan, yolcuların bir teknede 2 kişi gördüğünü ancak hava şartlarından dolayı geri dönemediğini ifade ediyor. 
 
YOLCULAR O ANLARI ANLATTI
 
Feribot ile İstanbul’a gelirken Güzelce açıklarında gördüğünü söyleyen İşadamı Recep Çelik ise o gün yaşadıklarını şöyle anlattı:

“Seyir halindeyken bir yolcu ‘Yardım istiyor birileri’ diyerek ayaklandı. Ben de kalktım ve yardım isteyen elleri gördüm. Hava şartları ve dalga nedeniyle bir görünüp kayboluyorlardı. Deniz otobüsü hareket halinde ve sert gittiği için birkaç kez görebildik.  Kaptana haber gönderdik ama durmadı. Ben üstüme düşen görevi yaptım.  Bana göre dönüp alması gerekirdi ama gemide 450 yolcu vardı. Belki de doğru olanı kaptan yapmıştır bilemiyorum” dedi.
 
İŞTE O SES KAYDI