BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,68
ALTIN 2.522,41
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kültür Merkezi inşaatı süratle devam ediyor

İhalesi geçtiğimiz Şubat ayında yeniden yapılan Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Abone ol

Didim Ticaret Odası tarafından geçtiğimiz Şubat ayında ihalesi yeniden yapılan Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Didim Ticaret Odası tarafından geçtiğimiz Şubat ayında ihalesi yeniden yapılan Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezi İnşaatında çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. İhaleyi alan firmanın taahhütleri çerçevesinde 120 günden binanın tamamlanıp hizmete açılması öngörülürken, Kültür Merkezi İnşaatında kaba sıva çalışmalarının tamamlandığı görüldü. İnşaatın Alt kısmında yer alan ve Eğitim çalışmaları için yapılacak olan bölümde çalışmaların tamamlandığı görülürken,asma tavan çalışmalarında ise sona gelindiği bildirildi.

Kültür Merkezindeki tuvaletlerin bakım,onarım ve fayans çalışmaların tamamlandığını belirten Didim Ticaret Odası Başkanı Ufuk Döver “İhaleyi alan firma temsilcilerinin denetiminde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yetililer Salı ve Cuma günleri inşaatta bizzat incelemelerde bulunuyor. İnşaatımız bu hızla devam ederse Mayıs ayının sonunda açılışını yapacağımızı inanıyorum. En kısa zamanda Didimlilerin hizmetine sunmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.