BIST 9.150
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,31
HABER /  SPOR

Küfür edildi spiker sustu

Lig TV canlı yayında sansür uygulamak zorunda kaldı. Nedeni de İnönü'deki futbol maçıydı. İşte yaşananlar;

Abone ol

Siyah-Beyazlı taraftarlar, F.Bahçe aleyhinde küfürlü tezahürat yaptı. Yayıncı kuruluş, Lig TV maçı anlatan spikerin bile sesini kısmak zorunda kaldı.

T

 
Beşiktaş, Eskişehir'i 2 golle yıktı.
Maçın ayrıntılarını okumak için
BURAYA TIKLAYIN!
ello’nun golünü vermeyen hakeme beddua eden taraftarlar, “Yönetim uyuma, basket takımına sahip çık” diye de tempo tuttu.

Beşiktaş-Eskişehir maçında küfürlü tezahüratların dozu artınca, önce sahadaki mikrofonlar sonra da spiker Melih Gümüşbıçak'ın mikrofonu 1 dakika kapatıldı.

Lig TV Genel Müdürü Şansal Büyüka, Maraton programında önlem almayan yöneticilere isyan etti. Büyüka şunları söyledi:

"Şimdi Beşiktaşlı taraftarlara ve yöneticiler soruyorum. Bu küfürler edilirken biz çocuklara futbol sevgisini nasıl aşılayacağız? Şimdi bu küfürler duyulmasın diye analar, bacılar, kızlar, çoğu maç seyrediyor, bu küfürlere tanıklık etmesin diye sorumlu yayıncılık gereği kısıyoruz.

Kimseye yaranamıyoruz ama böyle bir niyetimiz de yok. Ancak kısmak yetmiyor. Bugün malesef ciddi biçimde ve yüksek sesle küfür olduğu için ne kadar kısarsanız kısın spiker mikrofonundan belli ölçüde yansıdı.

Ve ilginizi çekti mi bilmiyorum maçın bir dakikalık bölüm ikinci yarıda spiker mikrofonunu da kapatmak zorunda kaldık. Bir dakika maçı anlatan Melih Gümüşbıçak'ın sesi hiç maçta yoktu. Çünkü o kadar ağır küfürler edildi ki spikerin sesini bile kapatmak zorunda kaldık. Bizim gayretimiz yetmiyor yöneticilerin birşeyler yapması lazım.