BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53

Küçük hileleri ortaya çıktı

Küçük hileleri ortaya çıktı

Gösteri dünyasının ünlüleri ne kadar formda olurlarsa olsunlar yine de kusursuz görüntünün peşinde

Küçük hileleri ortaya çıktı

Gösteri dünyasının ünlüleri ne kadar formda olurlarsa olsunlar yine de kusursuz görüntünün peşinde.

Bazen daha iyi görünmek bazen de giydikleri elbisenin hakkını vermek için küçük hilelere başvurabiliyorlar. Toparlayıcı korse giymek de bunlardan biri. Ama bazen arabadan inerken başlarına gelen bir şanssızlık bazen de aniden esen rüzgar bu küçük hileyi ortaya çıkarıveriyor: O sırada da ünlülerin peşinden hiç ayrılmayan fotoğrafçılar deklanşöre basıyor. İşte o anlar.

Küçük hileleri ortaya çıktı

Üç çocuk dünyaya getirmesine rağmen korumayı başardığı fiziksel görüntüsüyle beğeni toplayan ünlü oyuncunun "küçük hilesi" ortaya çıktı.

Küçük hileleri ortaya çıktı

Ben Affleck ile evli olan 42 yaşındaki Jennifer Garner başrollerinden birini üstlendiği Alexander And The Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day adlı filmin Hollywood galasına katıldı.

Filmdeki rol arkadaşı Steve Carell ile objektiflere poz veren Garner bir yandan da çantasını bir elinden diğer eline geçirmeye çalıştı. İşte tam o sırada da kazayla elbisesinin eteğini kaldırdı. O sırada da elbisesini daha iyi taşımak için giydiği korse ortaya çıktı.

Küçük hileleri ortaya çıktı

Başına geleni fark eden Jennifer Garner hiç bozuntuya vermeden rol arkadaşıyla şakalaşıp objektiflere poz vermeyi sürdürdü.