BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,07
HABER /  GÜNCEL

Küçük Hamza toprağa verildi

Kenan Sofuoğlu'nun 4 aylık minik oğlu Hamza Sofuoğlu hayata gözlerini yumdu. Sofuoğlu oğlu Hamza'yı gözyaşlarıyla toprağa verdi.

Abone ol

Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, beyin kanaması geçiren ve yoğun bakımda olan 4 aylık oğlu Hamza yaşamını yitirdi.

14 Mart'ta dünyaya gelen ve 2 Mayıs’ta Alanya’da beyin kanaması geçiren minik Hamza, özel bir hastanede ameliyat edilmişti. Oğlunun ellerini öperken çektirdiği fotoğrafı sosyal paylaşım sitesinde paylaşan Dünya Motosiklet Şampiyonu Kenan Sofuoğlu, herkesten dua etmesini istemişti. Sofuoğlu mesajında, “Hamza'nın son durumunda çok şükür kötüye gidiş yok fakat umutla beklediğimiz solunumu hala yok ve uyanamıyor dualarınızı bekliyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

SOFUOĞLU GÖZYAŞLARI İÇİNDE OĞLUNU TOPRAĞA VERDİ

DÜNYA motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu, 2 ay önce beyin kanaması geçiren ve bugün tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yuman 4 aylık oğlu Hamza'yı toprağa verdi. Oğlunun ölümüyle yıkılan şampiyon motosikletçi cenaze namzında gözyaşlarına boğuldu.

Dünya motosiklet şampiyonu Kenan Sofuoğlu'nun 2 ay önce beyin kanaması geçiren ve uzun süredir İstanbul'da özel bir hastanede tedavi altında olan 4 aylık oğlu Hamza, bugün hayatını kaybetti. Milli motosikletçi Sofuoğlu ve ailesi Hamza'nın ölümüyle yıkıldı. Minik Hamza'nın cenazesi akşam saatlerinde özel araçla toprağa verilmek üzere Sakarya'nın Akyazı ilçesine getirildi. Hamza'nın tabutunu cenaze namazının kılınacağı Gazi Süleymanpaşa Camii'ne Kenan Sofuoğlu taşıdı.

Cenaze törenine Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı ve Sofuoğlu'nun yakınları katıldı. Kenan Sofuoğlu, cenaze namazının kılındığı sırada gözyaşlarına boğuldu. 4 aylıkken hayata gözlerini yuman Hamza Sofuoğlu'nun cenazesi daha sonra toprağa verilmek üzere Akyaız Aile Kabristanlığı'na götürüldü. Oğlunu toprağa vermek için mezarlığa Kenan Sofuoğlu'nun eşi Julia Looman da katıldı. Hamza, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

ŞAMPİYONUN ACI KADERİ

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, 2002 yılında trafik kazasında abiğabeyi Bahattin Sofuoğlu ve 2008 yılında da diğer ağabeyi Sinan Sofuoğlu'nu motosiklet kazasında kaybetti. 2 ağabeyinin acısını yaşayan Sofuoğlu, 2011 yılın ise babasını kaybetti.