BIST 9.506
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.491,52
HABER /  MEDYA

Küçük Gelin yeni bölüm özeti!

Samanyolu TV'nin sevilen dizisi Küçük Gelin, son bölümüyle yine ekrana kilitledi. Melek ve Bahar, Küçük Gelin için yeni bir anlaşma yaptı.

Abone ol
Samanyolu TV'nin sevilen dizisi Küçük Gelin de Melek ve Bahar, Zehra için anlaşma yapıyor. Zehra, yeni bölümde bebeğin kardeşi değil kendi çocuğu olduğunu Mirza'ya itiraf etmek zorunda kalır. Bu arada Bahar, oğlu Rüzgar'ın Devran'ın elinde olduğunu öğrenince çılgına döner. 

Küçük Gelin yeni bölümüyle bir kez daha izleyicilerini ekrana kilitledi. Samanyolu TV'nin beğeniyle izlenen ve Pazar gecelerinin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Küçük Gelin'in 87. bölümünde Melek ve Bahar, Zehra için anlaşma yapar.

samanyolu-tv-kucuk-gelin-87.-bolum.jpg

Dizinin bu hafta ekrana gelecek bölümünde Zehra, bebeğini de alıp kaçıyor, dengeler alt üst oluyor. Başrollerini; Çağla Şimşek, Bengi Öztürk, Ufuk Şen gibi isimlerin paylaştığı Küçük Gelin 87. bölümü bu akşam eş zamanlı olarak Samanyolu ve Küre Tv'de!
 
KÜÇÜK GELİN 87. BÖLÜM ÖZETİ
 
Küçük Gelin yeni bölümünde; Zehra, taşıdığı bebeğin kardeşi değil, kendi çocuğu olduğunu Mirza'ya itiraf etmek zorunda kalır. Devran ve Ali, izini buldukları Zehra'yı kaçırmak için Mirza'nın evini basar. Bağ evinde karşılarında Zümrüt'ü bulan Leyla ve Behiye şaşkına dönerken, konakta da onlara kötü bir sürpriz yapmaya hazırlanan Kadim'i bulurlar. Melek'e kızını getireceğine dair söz veren Bahar, oğlu Rüzgar'ın Devran'ın elinde olduğunu öğrenince çılgına döner. Büyük bir telaşa kapılan Bahar, artık sakladığı sırrı Mirza'ya anlatmaktan başka bir çare bulamaz.