BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,91
ALTIN 2.441,09
GÜNCEL

Küçük Eylül Son Yolculuğuna Uğurlandı

Ankara'nın Polatlı İlçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’yı öldürdüğü suçlamasıyla tutuklanan Uğur K'nin, tüm deliller aleyhine olmasına karşın konuşmamakta direndiği belirtildi.

Ankara Polatlı'da 22 Haziran'da kaybolan ve 7 gün sonra cansız bedeni toprağa gömülü bulunan küçük Eylül, Ankara'daki cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanıyor.

 Ankara'nın Polatlı ilçesinde 22 Haziran'da kaybolan ve dün cansız bedeni toprağa gömülü bulunan Eylül Yağlıkara son yolculuğuna uğurlanıyor. Küçük kız cenaze namazının kılınmasının ardından köyünün mezarlığında toprağa verilecek.

Adli tıp morgunda yapılan incelemenin ardından Eylül'ün cenazesi Polatlı Belediyesine ait cenaze aracı ile Uzunbeyli Mahallesi'ne getirildi. Cenaze ilk olarak helallik alınması için baba evine götürüldü. Burada küçük Eylül'ün cenazesini Yağlıkara ailesi ile yüzlerce vatandaş karşıladı. Baba İbrahim Yağlıkara ve eşi Şerife Yağlıkara, cenaze aracının kapısını açarak çocuklarının tabuta baktı.

Bu sırada anne Şerife Yağlıkara ve yakınları gözyaşı döktü. Alınan helalliğin ardından cenaze daha sonra mahallede bulunan Uzunbeyli Camisi'ne götürüldü.

VATANDAŞLAR İDAM CEZASI TALEP ETTİ: 7 gündür sorgulanan katil zanlısı ise konuşmuyor. Gözaltında olanlar arasında katil zanlısını sevgilisi de var. Eylül Yağlıkara'nın öldürülmesiyle ilgili protesto gösterisi düzenleyen vatandaşlar, "çocuk tecavüzü ve cinayeti faillerine idam cezası" talep etti

7 GÜNDÜR SORGULANIYOR: Olayın bir numaralı şüphelisi Uğur K., tutuklu bulunduğu cezaevinde özel ekiplerce sorgulanırken, katil zanlısının tüm soruları yanıtsız bıraktığı belirtildi. 7 gündür belirli aralıklarla sorguya alınan ve bugüne kadar konuşmayan Uğur K.'nin yanı sıra annesi H.K. ve sevgilisi de gözaltında bulunuyor.

Sitene Ekle
Etiketler