BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.306,93
HABER /  GÜNCEL

Kronik sakatlığı var mı ?

Beşiktaş Futbol A Takımı Doktoru Ertuğrul Karanlık, Demba Ba hakkında çıkan kronik sakatlık haberlerini yalanladı. <br/>Beşiktaş’ın golcü fu...

Abone ol

Beşiktaş Futbol A Takımı Doktoru Ertuğrul Karanlık, Demba Ba hakkında çıkan kronik sakatlık haberlerini yalanladı.
Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Demba Ba hakkında bugün çıkan kronik sakatlık haberlerini, siyah-beyazlı kulübün doktoru Ertuğrul Karanlık yalanladı. Karanlık, “Ben Türkiye’de yalan haberlerle karşılaşmaya alıştım ama yeni gelen arkadaşlarımız alışkın değiller” diyerek açıklamalarına şu şekilde devam etti:
“Dolayısıyla buna tepki gösteriyorlar. Basında Demba Ba ile ilgili yer alan haberler kesinlikle doğru değil. Demba Ba’nın herhangi bir kronik sakatlığı yok.”

“GEREKLİ AÇIKLAMAYI YAPTIK”
Futbolun içinde sakatlıkların her zaman olacağını hatırlatan Ertuğrul Karanlık, “Demba Ba, Arsenal maçında sakatlandı. Bu konuyla ilgili gerekli açıklamayı yaptık. Buna rağmen basında yalan yanlış haberler yayınlandı. Topla yapılan çalışmada kendini iyi hissetmediği için Demba Ba’nın Mersin İdmanyurdu maçında oynamasına izin vermedik” açıklamasında bulundu.
Golcü futbolcu Demba Ba’nın bu tarz haberlere üzüldüğünü dile getiren Beşiktaş Futbol A Takımı Doktoru Ertuğrul Karanlık, bu haberleri çıkaranların biraz daha hassas davranmaları gerektiğini ve haberi yazmadan önce kaynaklara, bu sakatlık bilgilerini doğrulatmaları konusunda da uyarıda bulundu.
(İHA)