BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,96
HABER /  DÜNYA

Krizle boğuşan Putin'den aşk itirafı sevgilisi kim?

Ekonomik krizle boğuşan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den aşk itirafı geldi: Birini seviyorum o da karşılık verdi!

Abone ol

Ülkesini girdiği ekonomik krizden çıkarmak için zorlu günler geçiren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'den 'aşk itirafı' geldi.

Son yıllarda birini çok sevdiğini söyleyen Putin, o kişinin de kendisinin aşkına karşık verdiğini açıkladı.

Rusya son günlerde yaşadığı ekonomik sıkıntılarla dünya manşetlerinden düşmüyor. Ülkenin para birimi ruble dolar karşısında rekor seviyelere çıkıyor. Dün 11. Yıllık Olağan Basın toplantısını gerçekleşten Vladimir Putin’in ana gündem maddesi haliyle ülkesindeki ekonomik zorluklardı. 3 saat 20 dakika süren toplantıda ara ara gevşeyen Putin kendi özel hayatından da bahsetti. 2013 yılının haziran ayında 30 yıllık eşi Lyudmila Putin’den boşanan Rus lider bir arkadaşıyla arasında geçen ‘aşk’ diyaloğunu şöyle anlattı:

TANRIYA ŞÜKÜR! 

“Avrupa’da büyük bir patron olan bir arkadaşım geçenlerde bana bir soru sordu. ‘Son yıllardaki onca olaya rağmen birini sevdin mi?’ dedi. Ben de ‘evet’ cevabını verdim. ‘Peki ya biri seni sevdi mi?’ diye sordu. ‘Evet’ cevabını verdim. Herhalde soruyu soran arkadaşım benim insanlıktan çıktığımı düşünüyordu. Cevabımdan sonra ‘Tanrıya şükür' dedi ve karşılıklı votka içtik”

rusya-devlet-baskani-vladimir-putinden-ask-itirafi.jpg

PUTİN'İN AŞKI ALİNA KABAYEVA MI?

Putin’in sevdiği kadının ise Alina Kabayeva isimli Rus bir jimnastikçi olduğu ileri sürülüyor. Rus basını önceki yıllarda ikili arasındaki bir ilişki olabileceğini yazmıştı.

rusya-devlet-baskani-vladimir-putinin-sevgilisi-alina-kabayeva-mi.jpg

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin 62 yaşında ve iki kız babası. Kabayeva ise 31 yaşında.