BIST 9.059
DOLAR 32,33
EURO 35,06
ALTIN 2.300,51
HABER /  GÜNCEL

Kreş dayağı velileri ayağa kaldırdı!

İstanbul'da bir anaokulunun güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüler tüyler ürpertti. İddialara bu kreşte hata yapan çocuklar, anaokulu görevlilerinin telkinleriyle diğer çocuklar tarafından dövülüyor!

Abone ol

İNTERNETHABER- İstanbul'da bir anaokulunda kaydedilen görüntüler sosyal medyada büyük tepki topladı. İddialara göre anaokulundaki görevliler, hata yaptığını ileri sürdükleri bir çocuğu, diğer çocuklara dövdürüyor.

Çekmeköy'de bir anaokulunun güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntüler hem velileri hem de sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Bir velinin paylaştığı görüntülerde 3,5 yaşında olduğu belirtilen bir çocuk diğer çocuklar tarafından dövülüyor.

ÇOCUKLAR VELİLERİNE ANLATTI

Olay, bir çocuğun ailesine olayı anlatmasıyla ortaya çıktı. Çocuğunun anlattıklarından yola çıkan öğrenci velisi, anaokulundan güvenlik kamerası kayıtlarını istedi. Kayıtlara ulaşılamayınca bu kez veli anaokuluna bir bilgisayar uzmanı getirerek, geçmiş görüntülere ulaştı.

KORKUNÇ GERÇEK

Güvenlik kamerasının kayıtları ise çocukların anlattıklarını doğrular nitelikte. Hata yaptığı için anaokulu görevlileri tarafından azarlanan çocuk, diğer çocuklar önünde küçük düşürüldükten yine o görevlilerin kışkırtmasıyla diğer çocuklar tarafından linç ediliyor.