EKONOMİ
Güncelleme :16-04-2012 16:22|Haber Tarihi :16-04-2012 16:420 YorumKredi kartı aidatında ceza şoku!
Tüketici ile bankalar aidat pazarlığında anlaşamadı. Bankaların 'Harcamanızı arttırın aidat almayalım' teklifini tüketici tutamayınca banka 5 TL ceza verdi.
Kredi kartı almak isteyen tüketici kart aidatı ödemek istemiyor. Bankalarda tüketicilerin talepleri üzerine kimi tekliflerde bulunuyorlar. Bankaların 'Harcamanızı arttırın kart aidatı almayalım' teklifini kabul eden tüketici bankanın talep ettiği tutarı harcayamayınca bankalar tüketiciye ceza kesiyor. Şikayet Portalı Şikayetvar'a gelen şikayetlere göre tüketiciler ile bankalar kart aidatı pazarlığında anlaşamayınca şikayetler gecikmedi.
İşte bir banka müşterisinin açıklamaları;
PAZARLIĞI BOZANA CEZA
"Kredi kartı ekstremde görmüş olduğum aidat ücretini görünce, bunun olağan bir şey olduğunu diğer bankaya ait olan kredi kartına gelen aidat ücretini kolayca nasıl iptal ettirdiysem bunu da aynı hızda ve kolaylıkla halledebileceğimi düşünmüştüm. Çünkü nede olsa form doldururken siz banka müşterimizsiniz aidat olmayacak denmişti.
Müşteri hizmetlerini aradığımda bunun iki yolu olduğu ya iki tane otomatik ödeme talimatı vermem gerektiği ya da aylık 700 TL harcama yapmam gerektiği söylendi. Eğer bu rakamın altına düşersem 5 TL caza gelecekmiş. Ben kabul etmiş olsam ve de aylık 700 TL harcamasam ekstredeki 5 TL'nin nedenine 'Müşterinize kesmiş olduğunuz cezadır' mı yazılacak?"


FUTBOLSivasspor transferlerini açıklıyor!Sivasspor Sportif Direktörü Murat Erdoğan, transfer çalışmalarında sona geldiklerini ve açıklama yapacaklarını söyledi.
BAŞBAKANTürkler Erdoğan'dan tiksinme eylemi içinde!New York yazarı Türklerin Gezi Parkı eylemleri ile "tiksinme" eylemi içerisinde olduğunu iddia etti.
EMLAKEge Boyu Evleri'nde son 30 ev!Ege Boyu Evleri 184 bin liradan başlayan fiyatları ile yoğun ilgi görmekte.
FUTBOLTrabzonspor'a Bursa'dan çelme!Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeşil-beyazlı camiaya transfer müjdesi verdi.
İHAVicdansızlığın böylesiBursa’nın İnegöl ilçesinde, çocukların kovalayıp ana yola çıkardığı bir at, kamyonetin çarpması sonucu telef oldu. Edinilen bilgiye gör...
İHAKaradeniz geri vermiyorSamsun’da serinlemek için girdiği Karadeniz’de kaybolan 18 yaşındaki genci arama çalışmaları devam ediyor.Edinilen bilgilere gör, Samsu...
İHATürk malının girmediği ülke kalmayacakEkonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Avrupa ve dünyada meydana gelen küresel krizlerden Türkiye’nin de etkilendiğini belirterek, ihracatın geçen y...- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
BİLİM-TEKNOLOJİHediye Galaxy Note 2 ister misiniz?Samsung Galaxy Note ll kazanmaya ne dersiniz? İnternethaber Bilgi Yarışması'na katılın, bilgi yarışmasındaki sorulara doğru cevap verin ve hediyeyi kazanın.
GÜNDEMPolis Erdoğan'ı neden o gece dinlemedi?Taksim Gezi Parkı'na cumartesi gecesi yapılan müdahalenin ardından bakın nasıl bir gerçek çıktı.
MEDYAAbdurrahman Dilipak öyle düştü ki...Takvim'in hayali Amanpour röportajını gerçek sanan Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, coştukça coştu... Ta ki işin aslını öğrenene kadar.
CHPCHP'li Akaydın kendinden utandı19 Mayıs'ta yaptığı bir konuşmada Erdoğan için ağır hakaretlerde bulunan Akaydın kendi sözlerinden utanç duymaya başladı.- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- Yalan Dünya'daki Gezi göndermesi
- Eylem yalan oldu Yalan Dünya ekrana döndü
- Muhteşem Yüzyıl Uzakdoğu'ya açılıyor
- Karadayı 36. bölüm sezon finali!
- Muhteşem'in 103. bölümünde yeni Hürrem
- Hatice Sultan yine intihar etti
- Vadi severlere büyük sürpriz
- Muhteşem 102. bölümde Hürrem fırtınası
- Yeni Kavak Yelleri geliyor!
- Fenomen dizi ekranlara veda ediyor
İnternethaber Yayın Grubu Tüm Hakları Saklıdır © 2000-2011 - İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz
Tel : +90 212 266 99 99 / Faks : +90 212 266 98 98



























