BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

KRALLAR GİBİ KARŞILANDI

Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk, yargılandığı davada çıkan tahliye kararının ardından tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevinden tahliye edil...

Abone ol

Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk, yargılandığı davada çıkan tahliye kararının ardından tutuklu bulunduğu Silivri Cezaevinden tahliye edildi. Öztürk, cezaevi çıkışında yakınlarından oluşan kalabalık bir grup tarafından davul ve zurnalar eşliğinde karşılandı.
‘Haksız ekonomik çıkar sağlamak amacıyla suç örgütü kurmak’, ‘tehdit ve ihaleye fesat karıştırmak’ suçlarından bir süredir tutuklu bulunan işadamı Galip Öztürk, yargılandığı dava kapsamında tahliye edildi. Tahliye kararının ardından Öztürk’ün yakınları Silivri Cezaevi’ne akın etti. Yaklaşık 300 kişi davul ve zurnalarla Öztürk’ün salıverilmesini bekledi. Bu sırada cezaevi önünde bekleyenlere lokum ikram edildi. Galip Öztürk cezaevi aracıyla çıkışa geldiğinde kısa süreli bir izdiham yaşandı. Öztürk’e sarılmak için dışarı bekleyenler birbiriyle yarışırken kendisini bekleyen otomobile binerek cezaevinden ayrıldı.
Cezaevi çıkışında soruları yanıtlayan Galip Öztürk, “Allah her şeyin en iyisini biliyor. Başarımızın cezasını yattık, Allah’ın var olduğuna inandığım gibi adaletin de olduğuna inanıyorum” dedi.
Öztürk, yaptığı kısa konuşmasının ardından kendisini karşılamaya gelen yakınlarıyla birlikte cezaevinden ayrıldı.