BIST 9.555
DOLAR 32,50
EURO 34,80
ALTIN 2.487,01
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

KPSS sonuçları bugün saat kaçta açıklanacak?

KPSS sonuçları saat kaçta açıklanıyor sorusunun yanıtı belli oldu. KPSS 2016 sonuçları bugün saat 16.30'dan sonra ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi sonuc.osym.gov.tr'den açıklanıyor.

Abone ol

KPSS sonuçlarını bekleyen adaylar KPSS bugün saat kaçta açıklanacak sorusunun yanıtını merak ediyor. ÖSYM kaynaklarından edinilen bilgiye göre KPSS sonuçları bugün saat 16.30'dan sonra sonuc.osym.gov.tr'den erişime açıklacak. KPSS 2016/1 yerleştirme sonuçları bugün saat 14.00'den sonra erişime açıldı. Sıra KPSS 2016 sonuçlarında. KPSS sounçları ÖSYM'yle aynı anda internethaber.com'da olacak. 

kpss sonuçları bugün saat 14.00'de internethaber.com'da

KPSS SONUÇLARI NEREDEN VE NASIL ÖĞRENİLECEK?

KPSS sonuçları ÖSYM Sonuç Açıklama Sistemi'nden TC Kimlik Numarası ve ÖSYM Aday İşlemleri Şifresi'yle öğrenilebilecek. KPSS sonuçlarını görmek isteyen adayları bilgisayarlarının arama çubuğuna sonuc.osym.gov.tr yazarak aşağıdaki sayfaya ulaşacaklar.

Sisteme giriş için işlem tipini seçen adaylar daha sonra TC Kimlik Numarası ve ÖSYM Aday Şifresi'ni ilgili yerlere girerek KPSS sonuçlarına ulaşabilecekler. KPSS sonuçları ÖSYM ile aynı anda internethaber.com'da olacak.