BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,88
ALTIN 2.430,40
HABER /  GÜNCEL

KPSS savcısından sıradışı açıklama!

7 Haziran seçimleri sonucunda siyasi partilerin hükümet kurma çalışmaları devam ederken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan sürpriz bir açıklama geldi.

Abone ol

Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, pek alışık olunmayan içerikte bir açıklama yaptı. Kodalak, yaptığı açıklamada, yürütülmekte olan ve gelecekte açılacak soruşturmaların, tavizsiz devam edeceğini söyledi.

7 Haziran seçimleri sonucunda siyasi partilerin hükümet kurma çalışmaları devam ederken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan sürpriz bir açıklama geldi. KPSS soruşturmasının dördüncü dalgasının hakkında teknik bilgilerin yer verildiği açıklamada, “Soruşturmalarımız, değişen hiçbir durum ve koşuldan etkilenmeksizin ve hiçbir taviz verilmeksizin sonunu kadar yürütülecektir” denildi.

"SORUŞTURMALARIMIZ DEVAM EDECEKTİR"

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, KPSS soruşturmasının dördüncü dalgası hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Açıklamada operasyonda 21 şüphelinin gözaltına alındığı belirtikten sonra şu çarpıcı değerlendirme yapıldı:

“Türkiye Cumhuriyeti yasaların suç saydığı eylemleri işleyenler her kim ya da hangi suç örgütü olursa olsun, bu kişilere ve suç örgütlerine karşı açılmış bulunan ya da gelecekte açılacak olan soruşturmalarımız, değişen hiçbir durum koşuldan etkilenmeksizin ve hiçbir taviz verilmeksizin hukuk kuralları çerçevesinde sonuna kadar yürütülecektir.”