BIST 9.717
DOLAR 32,47
EURO 34,96
ALTIN 2.436,18
HABER /  GÜNCEL

KPSS giriş yerleri açıklandı KPSS giriş belgesi alma ÖSYM

KPSS sınav giriş yerleri açıklandı. KPSS sınav giriş belgesi almak linki internethaber.com'da. KPSS sınav giriş yeri sorgulama ÖSYM

Abone ol

KPSS Sınav Girişleri açıkladı. 2014 KPSS Lisans Sınavları için giriş yerleri açıklandı. KPSS Lisans Sınavları ne zaman? KPSS Lisans öğrencileri sınav giriş yerlerini öğrenmek için haberimizde bulunan linke tıklayın. KPSS 2014 sınav giriş belgenizi almak için TC kimlik numaranız ve aday şifreniz yeterli olacaktır. KPSS Lisans Sınavı Giriş Belgesi dökümü almak için haberimizi ziyaret edebilirsiniz. KPSS Lisans Sınav giriş bilgilerine nasıl bakabilirsiniz ayrıntılar internethaber.com'da (KPSS 2014 Sınav Giriş Belgesi Al)

KPSS 2014 Lisans Sınavı giriş yerleri açıklandı. Sınav giriş yerinizi öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. Başvuru bilgileriniz ve sınav giriş yerlerinizi TC kimlik numaranızla sorgulayabilirsiniz.

Adayların kılavuzda yer alan kadro ve pozisyonları tercih edebilmeleri için 7-8 Temmuz 2012 ve 22-23 Eylül 2012'de yapılan sınavlardan (2012-KPSS Lisans ve 2012-KPSS Ortaöğretim/Önlisans) birine girmiş ve bu sınavların en az birinden ilgili KPSS puanını almış olmaları gerekiyor. Yerleştirme işlemlerinde ortaöğretim mezunları için KPSSP94, önlisans mezunları için KPSSP93 ve lisans mezunları için KPSSP3 puanı kullanılacak. Ancak Danıştay 12. Daire Başkanlığının 27 Haziran 2013 tarihli kararı gereğince, teknik hizmetler, sağlık hizmetleri ve yardımcı sağlık hizmetleri sınıflarına dahil adaylar, ihraz ettikleri unvanlara ilişkin kadrolara (tekniker, teknisyen, hemşire, ebe, sağlık memuru, sağlık teknisyeni, sağlık teknikeri gibi) başvurmak istedikleri takdirde, KPSS tercih işlemlerinde, en üst öğrenim düzeyinden KPSS'ye girerek elde ettikleri puanları ile alt öğrenim düzeylerindeki kadrolara başvuru yapabilecek.