BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.437,39
HABER /  GÜNCEL

KPSS başvurusu yapma ÖSYM giriş KPSS önlisans başvuru ekranı

Binlerce memur adayının sabırsızlıkla beklediği KPSS önlisans başvuru yapma sayfası ÖSYM tarafından erişime açıldı. KPSS önlisans başvuruları bugün başladı 12 Eylül'e kadar devam edecek. KPSS önlisans sınavı ise 29 Kasım'da yapılacak. KPSS önlisans başvuru ücreti ÖSYM tarafından her oturum için 60 lira olarak belirlendi.

Abone ol

KPSS önlisans başvuruları bugün başladı ÖSYM AİS giriş sistemi erişime açıldı. KPSS önlisans başvuruları 12 Eylül'e kadar devam edecek. KPSS önlisans sınavı ise 29 Kasım'da yapılacak KPSS başvuru ücreti bu yıl 60 TL olarak belirlendi. Ücretlerin yatırılacağı bankalar ve KPSS önlisans başvuru kılavuzu haberimizde. 

KPSS ÖN LİSANS BAŞVURU NASIL YAPILIR: KPSS'ye başvuru işleminin yapılabilmesi için adayın ÖSYM başvuru merkezine şahsen gitmesi zorunludur. Başvuru merkezleri tarafından adayların başvuruları, resmi iş gününde ve resmi iş saatleri arasında alınacaktır. Başvuru merkezlerinin adresleri, başvuru tarihlerinde ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr internet adresinde yer alacaktır.

KPSS ÖNLİSASN BAŞVURU KILAVUZU İÇİN TIKLAYIN

KPSS ÖNLİSANS BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR: KPSS başvuru ücreti bu yıl 60 TL olarak belirlendi. Ücretlerin yatırılacağı bankalar ise şu şekilde:

– T.C. Ziraat Bankası,

– Akbank,

– Türk Ekonomi Bankası (TEB),

– Deniz Bank,

– Kuveyt Türk PTT,

– Halk Bankası.