BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kozakçıoğlu son olarak ne istedi?

Eski OHAL Valisi Hayri Kozakçıoğlu'nun ölümünün ardından sürekli alışveriş yaptığı market sahibi konuştu; 'İntihar edeceğini sanmıyorum' dedi ve ekledi...

Abone ol

Sarıyer’deki evinde ölü bulunan eski OHAL ve eski İstanbul Valisi Hayri Kozakçıoğlu’nun evindeki incelemeler sürüyor. Şok ölümün ardından yakın çevresindekiler de bildiklerini anlatıyor.

Kozakçıoğlu'nun sık sık alışveriş yaptığı market sahibi "Kendine iyi bakardı. Spor yapardı. Kendine bakan birisi nasıl intihar etsin?" dedi. Ölmeden bir gece önce marketten süt siparişi verdiğini belirtti.
 

Olayın ardından Kozakçıoğlu’na ait Reşitpaşa Mahallesi’ndeki villa önünde geniş güvenlik önlemleri alındı. Sokağı kapatan polis, olay yerine kimseyi yaklaştırmıyor. Olay yerinde incelemeler sürerken, Hayri Kozakçıoğlu’nun eşi ve kızının de evde oldukları öğrenildi.

SPOR YAPAN BİRİ İNTİHAR EDER Mİ?

Kozakçıoğlu’nun alışveriş yaptığı marketin sahibi İhsan Doğan, Kozakçıoğlu’nun bugün için kendisinden süt istediğini belirterek, "Kendisinin hastalığıyla ilgili bilgim yok. Hasta olduğuna dair bir izlenim de yoktu. Kendisiyle en son dün akşam sohbetimiz oldu. Benim bildiğim herhangi bir sıkıntısı yoktu. Gayet iyiydi, hiçbir sıkıntısı yoktu. Asla intihar edebilecek biri değildi. Kendisine dikkat eden, sağlığı yerinde olan, spor yapan biriydi. Sağlığına dikkat eden birisi intihar eder mi? Dün bana bugün için ‘süt getir’ dedi. Ben Bolu’dan süt getiriyorum. Süt siparişinde bulundu" dedi.

hayri̇kozakçioğlu.20130523135057.jpg