BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,94
ALTIN 2.435,80
HABER /  DÜNYA

Köylüler karayolunu trafiğe kapattı

Düzce’nin Üçköprü köyünde meydana gelen trafik kazası sonrasında vatandaşlar D-100 karayolunu trafiğe kapattılar. Yaklaşık 2 saat kapalı kal...

Abone ol

Düzce’nin Üçköprü köyünde meydana gelen trafik kazası sonrasında vatandaşlar D-100 karayolunu trafiğe kapattılar. Yaklaşık 2 saat kapalı kalan yol nedeniyle araç konvoyu oluşurken, Kaynaşlı Kaymakamı Cengizhan Yılmaz’ın olay yerine gelip kavşağın 10 gün içinde yapılacağı sözünü vermesi üzerine yol trafiğe açıldı.
Edinilen bilgilere göre, D-100 Karayolu Kaynaşlı’nın Üçköprü köyünde meydana gelen kazada, Serdar Ç. idaresindeki 81 BC 819 plakalı otomobil yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Ali Perçin isimli yaşlı adama çarptı. Yaşlı adam çarpmanın etkisi ile ağır yaralandı. Kazaya sinirlenen ve köylerine kavşak yapımı için daha önce defalarca başvuru yapan köylüler D-100 Karayolu’nun her iki tarafını trafiğe kapattılar. Yaklaşık 2 saat kapalı kalan yolda ise metrelerce araç kuyruğu oluştu.
Kaynaşlı Kaymakamı Cengizhan Yılmaz’ın olay yerine gelmesi ile birlikte köylüleri ikna çabaları uzun süre devam etti. Kaymakam Yılmaz sonunda köylülere kavşağın 10 gün içinde yapılacağı sözünü verince yol açıldı ve trafik normale döndü.