BIST 9.722
DOLAR 32,57
EURO 34,96
ALTIN 2.422,30
GÜNCEL

Köylüler dehşete düştü! Evin yanından alıp götürdü...

Tunceli'nin Ovacık ilçesinde köye inen bozayı, bir evin yakınındaki koyun postunu dişleri ile çekerek götürdü. O anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

TUNCELİ'nin Ovacık ilçesi Aşağıtorunoba köyü yakınlarında bir evin yanında bulunan koyun postunu çalmaya gelen boz ayı, bir köylü tarafından fark edilmesine rağmen koyun postunu alarak kaçtı. Ayının, koyun postunu çalması cep telefonu ile görüntülendi.

Ovacık ilçesine bağlı Aşağıtorunoba köyü yakınlarında bir evin yakınında bulunan koyun postunu çalan ayı, bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi. Koyun postuna koku ile gelen ve önce yanında bulunan karpuz kabuklarını yiyen ayı, daha sonra koyun postunu yemeye çalıştı. Cep telefonu ile ayının koyun postunu almasını görüntüleyen köylü, Evet arkadaşlar ayı burada, ye canım ye dedikten sonra sesi duyan ayı aniden iri cüssesi ile kendisini görüntüleyen vatandaşa baktıktan sonra tekrar yemeye çalıştığı koyun postunu ağzına alarak ormanlık alan içine kaçarak gözlerden kayboldu. Çekilen bu görüntüler ile ilk kez bir boz ayının bu kadar yakından görüntülendiği belirtildi.

Sitene Ekle
Etiketler