BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,50
HABER /  SPOR

Kovulduğunu internetten öğrendi

Almanya Bundesliga'da bir skandal yaşandı. Takımın teknik direktörü kovulduğunu internetten öğrendi

Abone ol

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfL Bochum ilginç bir skandala imza attı. Takımın teknik direktörü kovulduğunu kulübün resmi internet sitesinden öğrendi.

Bundesliga'da sıkıntılı günler geçiren VfL Bochum, teknik direktör Marcel Koller ile yollarını ayırdı. Ancak bu ayrılış Almanya'da günün konusu oldu. Zira kulüp büyük bir skandala imza attı.

Bochum yönetimi Koller'e görevden alındığını resmi olarak daha bildirmeden, kulübün resmi internet sitesinde Koller'in görevden alındığı yazıldı.
Koller sitedeki haberi görünce büyük bir şok yaşadı ve yöneticileri aradı. Yöneticilerden haberin doğru olduğunu öğrenen Koller medya aracılığıyla yönetime büyük tepki gösterdi.

Yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yapan Bochum yönetimi, "Çok üzgünüz, özellikle de Koller adına. Bu tamamen teknik bir hatadan kaynaklanmıştır. Editörlerin işgüzarlığı yüzünden böyle bir şey kulübün resmi internet sitesinde yer almıştır" denildi.

Koller'in görevine son verildiği haberi tam 4 saat boyunca sitede kaldıktan sonra Bochum yönetimi resmi bir açıklama yaparak teknik direktörleriyle yollarını ayırdıklarını duyurmuştu.

Koller, 2005 yılı Temmuz ayından beri Bochum'u çalıştırıyordu. Ancakj sezona çok kötü başlayan Bochum, dün Koller'le yollarını ayırma kararı almıştı.