BIST 9.080
DOLAR 32,41
EURO 35,05
ALTIN 2.328,51
GÜNCEL

Kova burcu 6-12 Şubat 2017 haftası yorumu

Kova burcu 6-12 Şubat 2017 haftası; aşk, iş, para durumu nasıl?

Burcunuzda gerçekleşen yeni Ay’dan sonra yeni başlangıçlar ve adımlar geçen haftadan bu yana sizin için önemli durumda sevgili Kovalar. Bu haftada oldukça önemli bir dönemin başlangıcı olacak sizin için!

Haftaya yaratıcı projeler, çocuklarınız ile ilgili konular ve iletişim yoğun olarak başlayacaksınız. Pazartesi günü bazı projeleriniz ile ilgili görüşmeler yapmak ve sonuçlarını açıklamak için ideal bir gün olacak.

Salı ve Çarşamba günleri ise iş alanında yoğun çalışmalar, ekip çalışmaları ve görüşmelerin yoğun olacağı bir dönem olacak. Gündelik işler çok zamanınızı alabilir ve iş yerindeki sorunlarla ilgilenmeniz gerekebilir. Bu iki günde sağlığınıza da dikkat etmenizi öneririm enerjiniz biraz düşük olabilir.

Perşembe günü ise sizi son derece etkileyecek bir dönemin ilk günleri olacak. Ayın Aslan burcuna geçmesi ile tutulmanın etkileri başlıyor ve cumartesi günü gerçekleşecek bu tutulma sizin ilişkiler alanınızı etkiliyor olacak. Evlilik ve her türlü ikili ilişkiler konuları bu hafta gündeminize gelecek ve sizi etkileyecek.

Cuma günü: ikili ilişkiler ve evlilik konuları kafanızda ve gündeminizde olacak. Kendinizi bazı kararlar almak zorunda hissedebilirsiniz, siz bazı kararları almaktan kaçınsanız da hayat size bazı değişimler ve gelişmeler getiriyor olacak yakınlarda. Ortağınız ile ilgili konularda bu günlerde aktif.

Cumartesi günü gerçekleşecek tutulma ve sonrasındaki birkaç aylık dönemde eğer evli iseniz evliliğiniz ile ilgili bazı gelişmeler ve değişimler yaşayabilirsiniz. Eğer bir ilişkiniz var ise bu ilişkiyi daha ciddi bir aşamaya taşımak için hazırlıklara başlayabilirsiniz. Yine ortaklık konularında hem bazı birleşmeler hem de bazı yol ayrımları söz konusu olabilir.

Pazar günü ise parasal konular ve bazı hesaplamalar gündeminizde olacak. Yine eşinizle beraber ortak para konuları gündeme gelebilir ya da parasal konularda eşiniz ve ailenizle bazı konuşmalar yapabilirsiniz.

Sitene Ekle