BIST 9.463
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.495,92
HABER /  GÜNCEL

Koştu, yakaladı, ÖLDÜ

El frenini çekmeyi unuttuğu treni 6 kilometre sonra yakaladı ama...

Abone ol El frenini çekmeyi unuttuğu treni 6 kilometre sonra yakaladı, dengesini kaybedince feci şekilde can verdi.

Romanya'da bir makinist, evrak teslim almak üzere durduğu istasyonda trenin el frenini çekmeyi unuttu. Hareket etmeye başlayan tren hızlanırken durumu farkeden makinist, treni koşarak yakalayamayacağını anlayınca taksi tuttu. 6 kilometre sonra trene yetişen makinist, lokomotife atladı, ancak dengesini kaybedince rayların arasına düşüp can verdi.

Ioan Colceriu adlı makinist, Odorheiu Secuiesc kentindeki istasyonda bir evrak teslim almak üzere trenden indi. El frenini çekmeyi unutan  talihsiz makinist, tam istasyona gireceği sırada trenin hareketlendiğini farketti ve peşinden koşmaya başladı. Bu şekilde treni yakalayamayacağını anlayınca hemen bir taksiye atladı ve yaklaşık 6 kilometre sonra treni yakaladı. Polisin verdiği bilgiye göre tam terni kontrol altına alacakken dengesini kaybetti ve raylara düşerek feci şekilde can verdi.

Tren yaklaşık 27 kilometre gittikte n sonra demiryolu çalışanları tarafından durduruldu. Demiryolu güvenlik biriminden Constantin Nut Reuters'e yaptığı açıklamada, "Bu işte eğer paniklerseniz bedelini hayatınızla ödersiniz" dedi.