BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.424,63
HABER /  SEÇİM

Köşk adaylarından Akdeniz çıkarması!

Cumhurbaşkanı adayları, gelecek hafta Akdeniz’e iniyor. Önce Ekmeleddin İhsanoğlu 9 Temmuz’da Isparta’ya, sonrasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 12 Temmuz’da Antalya’ya gelecek.

Abone ol

Akdeniz’e ilk olarak ’çatı aday’ Ekmeleddin İhsanoğlu Isparta’dan giriş yapacak. Şarkikaraağaçlı Bilgiç ailesinin damadı olarak aynı zamanda Isparta’nın eniştesi olan İhsanoğlu’nun, 9 Temmuz Çarşamba günü kenti ziyareti bekleniyor. İhsanoğlu’nun, eşi Füsun İhsanoğlu’nun memleketindeki programının detayları henüz netleşmedi.

BAŞBAKAN ANTALYA'DAN ÇIKARMA YAPACAK 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ise cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Akdeniz’e Antalya’dan çıkartma yapacak. Başbakan Erdoğan, 12 Temmuz Cumartesi günü Antalya’da olacak. Başbakan Erdoğan’ın 11 Temmuz’da İstanbul’da Cumhurbaşkanlığı Vizyon Belgesi’ni açıklamasının ardından gerçekleştireceği ilk temas olması açısından Antalya programının ayrı bir önemi bulunuyor. Başbakan Erdoğan’ın, cumhurbaşkanlığı vizyonuna ilişkin muhalefet partilerinin eleştirilerine, Antalya’dan yanıt vermesi bekleniyor. Başbakan Erdoğan’ın Antalya programının detayları henüz açıklanmadı, fakat düzenlenecek mitingde konuşması ve ardından büyük katılımlı bir iftar yemeğine katılması bekleniyor.