BIST 9.508
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.485,45
HABER /  MEDYA

Kösem Sultan ilk bölüm saatler kaldı!

Kösem Sultan bu akşam 1. bölümü ile Star'da başlıyor. Taht savaşlarının aşkın ve entrikanın bitmeyeceği dizi bu akşam izleyici ile buluşuyor. Rum kızı Anastasia’nın taht hediyesi olması ile başlayan serüven nefes kesecek.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan başlıyor. 1. bölümü ile Star'da bu akşam ekrana gelecek dizide aşk, entrika ve taht savaşları eksik olmayacak. Safiye Sultan tarafından Ahmed'e taht hediyesi olarak götürülen Rum kızı Anastasia'nın Kösem Sultan olmasını anlatan dizi ilk bölümü ile nefes kesecek. Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan birinci bölümünü internethaber'den izleyebilirsiniz...

KÖSEM SULTAN 1. BÖLÜM İZLE

KÖSEM SULTAN KİMDİR, KONUSU NE?

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisi için son saatler. Muhteşem Yüzyıl Kösem 1. bölümü ile bu akşam Star'da ekran macerasına başlıyor. Küçük Rum kızı Anastasia’yı, Safiye Sultan, taht hediyesi olarak Ahmed’e getirmesi ile başlayan Kösem Sultan'ın hayatı  aşk, rekabet ve entrika ile dolu. Başrollerinde Hülya Avşar, Ekin Koç, Berk Cankat ve Mete Horozoğlu gibi isimlerin bulunduğu merakla beklenen dizisi Muhteşem Yüzyıl Kösem başlıyor. Kösem Sultan dizisi 1. bölümü ve 2. bölüm fragmanlarını internethaber'den takip edebilirsiniz...

Devletin, hanedanın başında; entrikaların tam ortasında, rekabet ve aşk ile büyüyen 'KÖSEM'in hikayesi yakında Star'da başlıyor!



Ahmed ve Kösem, hem Batı’dan hem Doğu’dan çevrelenen bir dünya devletinin var olma savaşının yüklerini omuzlarında taşıyarak yürüyecekleri bu yolda,  aşklarının büyük gücüyle birlikte büyüyecekler.

Kösem için Yunan oyuncu

Sultan Ahmed karakteriyle başarılı, 1genç oyuncu Ekin Koç kamera karşısına geçerken; Kösem Sultan’ın ilk gençlik yıllarını ise Yunanistanlı oyuncu Anastasia Thsilimpou canlandırıyor. Kösem karakteri için seçmelere katılan ve başarılı bir performansı sergileyen Thsilimpou, daha önce sinema, tiyatro ve reklam filmlerinin yanı sıraönemli Yunan dizilerinde de rol aldı. Lise üçüncü sınıf öğrencisi olan genç oyuncu, Kösem karakteri için Türkçe öğrenmeye başladı.

Kösem’ dizisi için Hadımköy’de Yeniçeri Ocağı kuruldu. 26 bin 500 metrekarelik alana kurulan devasa platoda, Yeniçeri Ocağı, kervansaraylar, Topkapı Sarayı, kahveler, liman ve sokaklar bulunuyor. Yeniçeriler’in büyük zaferler ve isyanlarla dolu görkemli hikayesi 200 kişilik ekibin çalışmasıyla yapılan platoda çekilecek.


İzleyenlerin, Yeniçeri Ağası rolünde Mete Horozoğlu’nu, sonradan Sultan Ahmed’in en yakın arkadaşı Alex’in (İskender) gözünden göreceği Yeniçeri Ocağı, bu asi kahramanların geçmiş ve gelecekleriyle olan savaşına mekan olacak. Zorlu bir eğitimden geçirilen Yeniçeriler, dünyayı titreten bir ordunun temelini gözler önüne serecek.