BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.306,14
HABER /  MEDYA

Kösem Sultan 3. bölüm fragmanı olay çıkıyor!

Kösem Sultan 3. bölüm fragmanı yayınlandı yeni bölüm bu akşam şok edecek. Kösem Sultan'da Safiye Sultan'ın saraydan sürülmesi askeri isyana götürür ve askerler Ahmed' karşı ayaklanır. Muhteşem Yüzyıl Kösem Sultan 3. bölüm bu akşam

Abone ol

Kösem Sultan Muhteşem Yüzyıl 3. bölüm fragmanı yayınladı yeni bölüm bu akşam yine nefes kesecek. Kösem Sultan 3. bölümde Anastasia saraydan kaçmaya çalışırken başına bela alıyor ve kötü bir sırra şahit oluyor. Safiye Sultan'ın saraydan sürülmesi ise askeri Ahmed'e karşı ayaklandırıyor. Kösem Sultan 3. bölüm bu akşam Stra'da..

KÖSEM SULTAN 3. BÖLÜM FRAGMANLARI

KÖSEM SULTAN 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Anastasia saraydan kaçmaya çalışırken, karanlık bir sırra şahit oluyor ve ölümle burun buruna geliyor! Safiye Sultan saraydan sürgün edilince askeri isyana teşvik ediyor! Asker sarayın kapılarına dayanıyor! Sultan Ahmed isyanı durdurabilmek için çabalarken, Safiye Ahmed’e şok bir teklifte bulunuyor! Ahmed ve İskender kum meydanındaki düelloda karşı karşıya geliyor! Anastasia hayatta kalabilmek için büyük bir oyuna başvuruyor!



Sultan Ahmed’e git gide bağlanan Anastasia için bu aşktan kaçmanın tek yolu, saraydan ayrılmaktır. Karanlık dehlizlerde çıkış yolunu ararken, sarayı derinden sarsacak bir sırra şahit olur ve ölümle burun buruna gelir.  

İktidarını Ahmed’e kabul ettirmeye çalışan Safiye Sultan, yeniçeri ve sipahiyi isyana teşvik eder. Sarayın kapılarına dayanan askerin öfkesini, hızır gibi yetişen Aziz Mahmud Hüdayi yatıştırır. Ancak Safiye’nin yeni bir planı vardır.

İskender, ne pahasına olursa olsun Anastasia’yı bulup ona verdiği sözü tutacaktır. Anastasia’nın kurdelesi ortadan kaybolunca, ocağı birbirine katar. Yeniçeri ocağına yaptığı ziyarette Ahmed, İskender’i gözüne kestirir ve onu düelloya davet eder. Kum meydanında yapılan düelloda İskender öyle bir hata yapar ki cezası ölümdür!

Gittikçe büyüyen isyan kontrolden çıkar. Köşeye sıkışan Ahmed’e, Safiye’nin bir teklifi vardır. Ahmed, Safiye’nin şartına boyun eğecek midir? Anastasia ise hayatta kalabilmek için tehlikeli bir oyun oynar.