BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,74
ALTIN 2.487,15
HABER /  DÜNYA

Korkunç şüpheye soruşturma

Bursa’da, turistlik köydeki evinde yalnız yaşayan yaşlı bir adam, merdivenlerden düşerek ölmüş halde bulundu. 3 çocuk babası adamın, kayıp o...

Abone ol

Bursa’da, turistlik köydeki evinde yalnız yaşayan yaşlı bir adam, merdivenlerden düşerek ölmüş halde bulundu. 3 çocuk babası adamın, kayıp olan altın şövalye yüzüğü ve paraları için öldürülüp, düşme süsü verilmiş olma ihtimali üzerine soruşturma başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde merkez Nilüfer ilçesine bağlı Misi köyünde meydana geldi. Yalnız yaşayan 80 yaşındaki Mehmet Ali Özdemir, iki katlı evinin zemin kattaki merdiven girişinde, aynı köyde yaşayan kızı Huriye Fidan tarafından düşmüş halde bulundu. Babasının kanlar içindeki halini görünce sinir krizleri geçiren Fidan’ın yardım çığlıkları üzerine durum polise bildirildi. Baygın haldeki yaşlı adam için olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekipleri, Özdemir’in hayatını kaybettiğini tespit etti.

ÖLÜMÜ ŞÜPHELİ BULUNAN YAŞLI ADAMIN ALTIN ŞÖVALYE YÜZÜĞÜ VE PARALARI KAYIP
Savcılık merdivenlerden düşerek öldüğü düşünülen Mehmet Ali Özdemir’in şüpheli bulunan ölümü üzerine soruşturma başlattı. Üst katın zeminindeki kan izleri ve odadaki kanlı bir çarşaf ise polisi alarma geçirdi. Yapılan incelemede maddi durumu son derece iyi olan yaşlı adamın parmağından çıkarmadığı altın şövalye yüzüğü ve cüzdanının olmaması cinayet şüphesini daha da artırdı. Köydeki birçok kişinin ifadesini alan cinayet masası dedektifleri, yaşlı adamın evini mühürledi. Boğularak öldürüldüğü düşünülen Özdemir’e, merdivenlerden düşme süsü verilmiş olma ihtimali üzerinde duruyor.
Özdemir’in cesedi, kesin ölüm sebebinin tespiti için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. 3 çocuk babası Özdemir’in ölümü, yakınları ve Misi köyü sakinlerini yasa boğdu. Son kez evinin önüne getirilerek helallik alınan Mehmet Ali Özdemir cenazesi, öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defdenildi.

CİNAYET MASASI DEDEKTİFLERİ KORKUNÇ ŞÜPHE ÜZERİNE SORUŞTURMA BAŞLATTI
Metanetini koruyan oğlu Ali Özdemir, babasının parası için öldürülmüş olabileceğini, kimseye karşı bir husumetleri olmadığını ifade etti. Babasının tabutuna sarılarak gözyaşı döken kızı Huriye Fidan’ı ise yakınları teskin edilmeye çalıştı. Polis, esrarengiz olayı çözmeye çalışıyor.
(İHA)