BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.510,75
HABER /  GÜNCEL

Korkunç şekilde öldürülen Sandal'ın son sözleri

16 yaşında bir çocuğun bir kızla ilişkisi olduğu için kızın babası ve ağabeyi tarafından ağır yaralandığı ve henüz ölmeden toprağa gömüldüğü belirlendi.

Abone ol

DENİZLİ Kent Ormanı'nda toprağa gömülü, vücudunun onlarca yerinden kesici aletle yaralanmış halde ölü bulunan Onur Sandal'ın (16) katil zanlısı olarak kız arkadaşının ağabeyi Akın T.'nin (18) polise teslim olmasının ardından, babası Ahmet T. (46) de gözaltına alındı.

SON SÖZLERİ

Baba-oğulun, bıçak ve falçatayla 65 yerinden yaralayıp, diri diri gömdüklerini itiraf ettiği Sandal'ın ölmeden önceki son sözlerinin "Ölüyorum, annem hakkını helal etsin. Ona çok eziyet ettim" olduğu öğrenildi. Polis, bir işyerini güvenlik kamerası görüntülerinden baba-oğulla birlikte öldürülen Sandal'ı zorla otomobile bindirdikleri belirlenen Akın T.'nin üç arkadaşını da gözaltına aldı. 5 şüpheli polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

diri.jpg
16 yaşında öldürülen Onur Sandal

Geçen 13 Kasım'da, ailesi tarafından polise kayıp olduğu bildirilen elektrik ve su tesisatçısı kalfası Onur Sandal, Bağbaşı Mahallesi'ndeki Kent Ormanı içinde stabilize yoldan yaklaşık 100 metre içeride, orman görevlileri tarafından çalılıklar arasında toprağa gömülü ölü bulundu.

CİĞERLERİNDE TOPRAK BULUNDU

Sandal'ın yapılan otopsisinde bıçak ve falçatayla vücudunun 65 yerinden bıçaklanıp, işkence yapıldığı belirlenirken, ciğerlerinde de toprak bulundu. Yapılan incelemede Sandal'ın ölmeden önce diri diri toprağa gömüldüğü, bu nedenle ciğerlerine toprak dolduğu belirlendi. Polisin, Sandal'ın katillerini yakalamak için başlattığı soruşturma kapsamında bir işyeri güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

OTOMOBİLE DÖVÜLEREK BİNDİRİLDİ

Görüntülerde öldürülen Onur Sandal'ın katil zanlısı Akın T. tarafından dövülerek bir otomobile bindirildiği tespit edildi. Olayla ilgili soruşturmasını derinleştiren polisler, ilk olarak katil zanlısı Akın T.'yi gözaltına aldı. Daha sonra ise aynı otomobilde bulunan Akın T.'nin arkadaşları S.Ö. (17), H.H.B. (18) ve M.T. (18) yakalandı. Ardından ise, A.T.'nin babası Ahmet T. gözaltına alındı.

İfadelerinden, cinayeti baba-oğulun işlediği, diğer üç kişinin ise öldürüldüğünden haberlerinin olmadığı, ancak Sandal'ın kaçırılmasına yardımcı oldukları belirlendi.

İLİŞKİYE GİRDİĞİ KIZLA NİŞANLANMAYI KABUL ETMEYİNCE

Üç kişinin, baba-oğulun konuşmak için Sandal ile ormanlık alanda otomobilden inmelerinin ardından ayrıldıkları anlaşıldı. Akın T.'nin kız kardeşiyle ilişkiye giren Sandal'ın nişanlanmayı kabul etmemesi üzerine, babası Ahmet T. ile önce bıçak ve falçatayla vücudunun 65 yerinden yaralayıp işkence yaptıkları, ardından da can çekişirken diri diri toprağa gömdükleri belirlendi.

BIÇAK VE FALÇATAYLA İŞKENCE

Baba A.T. ifadesinde kendisinin falçata, oğlunun ise bıçak kullandığını belirtip, "Önce bıçaklayıp ardından falçatayla vücudunun çeşitli yerlerini kestik. Ardından da bıçakla toprağı kazdığımız sırada can çekişen Sandal, 'Ben ölüyorum, annem hakkını helal etsin. Ona çok çektirdim' dedi. Ardından kendisini gömdük" dedidiği öğrenildi. Polisteki işlemlerinin ardından beş şüpheli adliyeye sevk edildi. Baba Ahmet T. adliyeye götürülürken kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Namus meselesi, pişmanım, böyle olmasını istemezdik" dedi.

namus.jpg