BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.422,82
HABER /  MEDYA

'Kordon Celil' Kurtlar Vadisi dizisinde

Şefkat Tepe'nin 'Kordon Celil'i Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'ın sağ kolu oldu!

Abone ol

Şefkat Tepe dizisi kadrosundan Başbakan Erdoğan ve hükümete karşı izlemiş olduğu yayın politikasını eleştirerek çıkan Ertuğrul Şakar nam-ı diğer "Kordon Celil", Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni bölümüyle ekranlara geri döndü.

Ertuğrul Şakar bundan böyle Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Polat Alemdar'ın sağ kolunu olarak yer alacak.
 
Şefkat Tepe'den neden ayrılmak istemişti?
 
STV'nin son zamanlarda tepki çeken dizisi Şefkat Tepe'de Kordon Celil karakterini canlandıran Ertuğrul Şakar diziden ayrılma kararı almıştı.

Şakar gerekçe olarak ise, Şefkat Tepe dizisinin yayınlandığı kanalda son günlerde, Başbakan Erdoğan ve hükümete karşı izlemiş olduğu yayın politikasını göstermişti.
 
Peygamber Efendimize yapılan saygısızlıkla gündeme gelen ve gazetecileri hedef gösteren Şefkat Tepe'nin önemli karakterlerinden Kordon Celil'i canlandıran Ertuğrul Şakar, noter aracılığıyla çektiği ihtarnamede diziden ayrılmak istediğini belirtmişti Şakar, ayrılma gerekçesi olarak ise dizinin yayınlandığı STV'nin Başbakan Erdoğan ve Hükümeti hedef alan yayınlarını gösterdi. 2010 yılının Ekim ayından beri dizide rol alan Şakar yaptıkları anlaşmanın feshedilmesini istedi.

Yüzü Terör örgütünün köpeklerine parçalatılarak diziden çıkartıldı
 
Peygamber Efendimize yapılan saygısızlık ve gazetecileri hedef göstermesiyle gündeme gelen Şefkat Tepe'den ayrılma kararı alan Ertuğrul Şakar yani 'Kordon Celil' diziye yüzü köpeklere parçalatılarak veda etmişti. Star