BIST 8.987
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.298,42
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Koray Aydın yuhlandı Türkeş yetişti!

MHP Genel Başkan Adayı olan Koray Aydın konuşma yaptığı sırada zor anlar yaşadı. Yoğun protestoya maruz kalan Aydın konuşmasına ara verdi...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM 72 delege imzası ile MHP Genel Başkan Adayı olan Koray Aydın kürsüye çıkıp konuşmasını yaptı. Koray Aydın kürsüye çıkarken yoğun bir kalabalık Aydın'ın etrafını sardı. Aydın destekçileri izdiham yarattı. Koray Aydın'ın hedefinde AK Parti hükümeti vardı. Aydın'ın rakibi Devlet Bahçeli'yi eleştirmekten kaçınması dikkatlerden kaçmadı.

20121104.152330_ank315.jpg

AYDIN'IN İMDADINA TÜRKEŞ YETİŞTİ

MHP Genel Başkan Adayı olan Koray Aydın'ın vaatlerini açıkladığı sırada salonda 'yuh' sesleri koptu. Devlet Bahçeli ve Koray Aydın destekçileri arasında slogan atışması yaşandı. Protestolardan dolayı konuşmasına ara veren Koray Aydın'ın imdadına divan başkanı Tuğrul Türkeş yetişti. Türkeş yaptığı açıklama sonrasında tribünleri sakinleştirdi.

SLOGAN ATIŞMASI

MHP Kurultayı'nın yapıldığı Arena'da, Koray Aydın'ı destekleyenler kürsünün tam karşısındaki tribünde bulunuyorlar. Salonun geri kalanında ise Devlet Bahçeli'yi destekleyenler hakim. Bahçeli yandaşlarının hakim olduğu tribünlerden "Hareketin lideri Devlet Bahçeli" ve "Devletin başına Devlet gelecek" sloganları atılıyor. Ancak Aydın taraftarları da hemen yanıt veriyor; "Devletin başına Aydın gelecek.." sloganları atılıyor.

koray-aydin-kurultay.jpg

İşte Koray Aydın'dan konuşmasından satır başları;

İktidar devleti çete mantığı ile yönetiyor. Sözde raporlarla, telefon dinlemeleri ile belediyelere saldırıyorlar. Ve kendi aralarındaki konuşmalarında bir bir yok ediyoruz diyorlar. Onlar gün sayıyorlar.

koray-aydin.jpgAK PARTİ YAKALANINCA KIVIRDI

Önce açılım, sonra Habur'da karşılama törenleri bir de Oslo'da teröristlerle kurdukları pazarlık masaları... Bunları kabul etmediler ama suçüstü yakalanınca saklayamayınca kıvırdılar adam gibi sahiplenmediler. Siyasi riyakarlıkta sınır tanımayan bir iktidarla karşı karşıyayız.

MINTIKA TEMİZLİĞİ YAPIYOR

Hafife almayın bunlar ne yaptıklarını çok iyi biliyor. Bunlar Türkiye'de ihtilal yapma teşebbüsü var diye ordunun bütün subaylarını yargılama adı altında mapushaneye koydular. Türk ordusunun yarısını içeri atan bu hükümet mıntıka temizliği yapıyor.

ÖCALAN TÜRKİYE'Yİ İSTERSE NE DİYECEKSİN?

Bu işi haince yapanlar şehit cenazeleri gelip içimiz kan ağlarken Türkiye'nin başbakanı Öcalan'la ne zaman yendien görüşebilirim diyor. Ne görüşeceksin, ortaya bir masa koymuşsun masanın üzerine de Türkiye'yi... Ne diyeceksin 'ne kadar istiyorsun mu?' diyeceksin. Öcalan yüzsüzlük eder de hepsini isterse ne diyeceksin.

Emperyalistlerle kurduğun pazarlık masalarında başkaları teröristlerle kadeh tokuştururken senin hiç mi yüzün kızarmıyor.

BUNLAR SİNSİ

Bunların yeni oyunu adına yeni anayasa dedikleri çalışmalardır. Yeni anayasa o tablonun tamamlayıcısıdır. Bunu iyi anlayalım bu işin sonudur ülküdaşlarım. Çünkü şu anda dil olarak kendisine benzeşen CHP ile Meclis'te bir manevra yapıp Türk milletinin adını anayasadan çıkarırlarsa yapacağımız birşey kalmaz.

Bunlar sinsi... CHP ve BDP ile böyle bir adım atabilirler. 5 sene sonra 10 sene sonra biz ne yapacağız. Türklük bir alt kimlik olursa bu ülkenin adının da Türkiye olmasına gerek yoktur diyebilirler.

BÜYÜK GÜCÜ HAREKETE GEÇİRECEĞİZ

20121104.152424_ank320.jpg
Birşeyler yapmamız lazım. Ülküdaşlarım, buna seyirci kalamayız. Suskun kalamayız. Herkes soruyor ne yapacaksınız diyorlar. Ben ne yapacağımızı her zaman söylüyorum buna kayıtsız kalmayacağız. Türk milletine gideceğiz onunla kucaklaşacağız.

O büyük gücü harekete geçirirsek Şubat ayında da Ankara'nın meydanında 1 milyon olarak toplanırsak hangi vatan hainleri buna cesaret edebilir. Bu planı deşifre etmemiz lazım.

MİLLETİN AYAĞINA GİDECEĞİM

Bunun için güçlü bir MHP'ye ihtiyacımız var. Türk milletinin önüne iktidar projesi ile çıkmamız lazım. İlk adımı doğru atmamız lazım. Atacağımız ilk doğru adım ülkücü hareketin birliğini göstermektir. Bu harekete bir gün bile hizmet etmiş her ülküdaşımızla kucaklaşmak zorundayız.

İnsan temelli bir yaklaşım çıkaracağız. Birey temelli bir hareketin başlaması için önce partide üyelik sistemini bir kampanyaya çevireceğiz. Seçime kadar 3 milyon üye yapacağız. Bunu iller arasında bir yarışa çevireceğiz. Eğer ben MHP Genel Başkanı olursam sahaya inip milletimin ayağına gideceğim.

BAŞBUĞ'UN SÖZLERİ İLE BİTİRDİ

Ülküdaşım haydi bir bozkurt gibi davran, çalışmaya koyul, eski günler yeniden doğsun, şan bayraklarını ufuğa doğru yendien dalgalandıralım. Başbuğumuzun bu sözü ile konuşmamı sonlandırıyorum.