BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,78
ALTIN 2.504,32
HABER /  GÜNCEL

Köpekle seks yapmış kaydetmiş

Sapık kadın polise kendi gitti. "Erkek arkadaşım sapık" dedi. Ama polis araştırınca onun sapık videolarını buldu.

Abone ol

Amerika'nın İndiana eyaletinde meydana gelen olay herkesi hayrete düşürdü.

24 yaşındaki Michelle Owen, eski erkek arkadaşının kendi bilgisayarını kullanarak çocuk pornosu aradığından şüphelenerek polisten yardım istedi.

KÖPEKLE İLİŞKİYE GİRMİŞ, VİDEOYA ÇEKMİŞ

Polis bilgisayarda yasa dışı görselleri ararken genç kadının köpekle ilişkiye girerken çekilen iki videosunu buldu.

Dedektifler Owen'a videolar hakkında soru sorunca da şu cevabı verdi: “Sarhoşken yaptığım birşeydi. Sadece bir kez oldu. Ertesi gün ayıldığımda silmiştim” 

Owen, hayvanlarla cinsel ilişkiye girme suçundan gözaltına alındı.

ZİNCİRLEYİP SEKS KÖLESİ YAPMIŞLAR
DİĞER SAYFADA

[PAGE]

İngiltere'de bir çift koruyucu ailesi oldukları 15 yaşındaki kızı seks kölesi yaptıkları gerekçesiyle tutuklandı.

ZİNCİRE VURMUŞLAR

36 yaşındaki David Cooper ve ve 28 yaşındaki kız arkadaşı Kerry Hobson, annesinin terk ettiği 15 yaşındaki kızın bakımını üstlendikten bir süre sonra onu karavan sitesine götürerek, zincirledi.

TECAVÜZ ETMİŞLER

Daily Mail'de yer alan haberde, Cooper'ın sistematik olarak taciz ettiği küçük kızın işkenceye de uğradığı ve karavana gelen başka kişilerin tecavüzüne uğradığı belirtildi.

TESADÜFEN YAKALANDILAR

Olayın, polisin uyuşturucu sattığından şüphelendikleri Cooper'ın karavanına baskın yapmasının ardından tesadüfen ortaya çıktığı bildirildi. Hafta içinde hakim önüne çıkartılan Cooper'ın 9 yıl, suç ortağı Hobson'ın ise 3,5 yıl hapis cezasına çarptırıldıkları açıklandı.

BUGÜN OKULUMU HAVAYA UÇURACAĞIM
DİĞER SAYFADA!

[PAGE]

Bir internet kullanıcısının dikkati sayesinde, bir İngiliz gencinin lisesine düzenleyeceği saldırı engellendi.

Kanada basınında çıkan habere göre, Montreal'daki Concordia Üniversitesi müzik bölümü öğrencisi 21 yaşındaki John Philip Neufeld, Salı günü internette bir forumdaki tartışmaları izlerken, aniden endişe verici bir mesaj farketti. "Bugün 11.30'da okulumu havaya uçuracağım, bu namussuzlara ödeteceğim" yazılı mesajı görünce son zamanlarda okullara yönelik saldırılardan dolayı bunun hafife alınamayacağını düşünen Neufeld, bu tehditlerin Norfolk'taki 950 öğrencinin öğrenim gördüğü Attleborough lisesini hedeflediğini anladı.

ELİNDE BİDON YAKALANDI

İnternette hemen hızlı bir aramanın ardından yerel polise telefonla ulaşan genç üniversitelinin uyarısından yarım saat sonra okulun girişinde 16 yaşında bir öğrenci bir bidon benzin, kibritler ve bir bıçakla gözaltına alındı.

Norfolk polisi de yayınladığı bir açıklamayla, olanları doğrulayarak, liseli gencin gözaltına alındığını ve akli dengesinin yerinde olup olmadığının anlaşılması amacıyla gözaltı süresinin uzatıldığını bildirdi.

ÖĞRENCİLERİ KAFESE SOKUP DÖVÜŞTÜREN MÜDÜR
DİĞER SAYFADA

[PAGE]

Amerika Birleşik Devletleri’nde bir lise müdürünün aralarında anlaşmazlık çıkan öğrencileri bir kafese kapatıp “kafes dövüşü”ne zorladığı ortaya çıktı.

Dallas Morning News Gazetesi’nin haberine göre olay, Teksas eyaletine bağlı South Oak Cliff High kasabasında meydana gelen olay, okulun basketbol takımıyla ilgili puan düzeltme kararı için hazırlanan bir raporla patlak verdi.

Lise basketbol takımını en az iki galibiyetinin iptal edilmesine de neden olan rapor büyük bir bir skandalı ortaya çıkardı. Buna göre South Oak Cliff High Lisesi’nde bazı öğrenciler, o zamanki müdür Donald Moten tarafından en az iki defa kafes dövüşüne zorlandı.

Rapora göre, 2003-2005 yılları arasında meydana gelen dövüşlerden diğer okul personeli de haberdar olduğu halde hiç kimse olayı ihbar etmedi. O tarihlerde okulda görevli bir öğretmenin ifadesine dayanılarak hazırlanan rapora göre, ilk olayda, kavga eden iki öğrenci, müdürün talimatıyla öğrenci soyunma odasında bulunan ve depo olarak kullanılan demir bir kafesin içine sokuldu. Öğretmenin ifadesiyle, “öğrenciler aralarındaki anlaşmazlığı kafes içinde çözmeye zorlandı.”

Angela Williamson adlı bir veli ise, bir gün eve gelen oğlunun, iki arkadaşının kafeste dövüştürüldüğünü anlattığını bildirdi. Williamson’un oğlunun ifadesine göre, 2004 yılında oğlu ile başka bir öğrencinin kavga ettiğini gören müdür, okul personeline dönüp “aralarındaki meseleyi kafeste halletsinler” talimatı verdi. Bunun üzerine Bayan Williamson’ın oğlu ile diğer öğrenci kafese sokuldu. Öğrenciler en az 10 dakika yumruklaşırken, kafesin çevresine toplanan öğrenciler de alkış tutup sloganlar attı.

Yüzü ve elleri şişmiş halde eve gelen oğlunu gören Williamson, oğlunu derhal başka bir okula naklettirirken, durumu da müfettişlere bildirdiğini ancak bir sonuç alamadığını kaydetti.