BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,90
ALTIN 2.430,83
HABER /  GÜNCEL

Köpek ambulansa alınmayınca

Kazada yaralanan sürücüyü hastaneye götürmek isteyen sağlık görevlileri, köpeği ambulansa almaınca bakın ne oldu?

Abone ol

Maltepe'de meydana gelen zincirleme kazada yaralanan sürücü, bagajdaki köpeği ambulansa alınmadığı için hastaneye gitmedi. Yaralı sürücünün tedavisi ambülansta yapıldı.

Olay, saat 14.30 sıralarında İdealtepe Başıbüyük Yolu üzerinde meydana geldi. İddialara göre 34 NST 97 plakalı otomobiliyle Maltepe istikametine seyir halinde olan Yavuz Büyükdoğanay'ın kullandığı otomobile bir başka otomobil arkadan çarptı. Kontrolden çıkan Büyükdoğanay'ın otomobili, kırmızı ışıkta bekleyen kamyona arkadan çarptı. Kaza sırasında Yavuz Büyükdoğanay, çeşitli yerlerinden yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar da hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

Araçtan kendi imkanlarıyla çıkan yaralı şahıs, hemen otomobilinin bagajında bulunan Rocco isimli köpeğini dışarıya çıkararak ambulans bekledi. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri, yaralı Yavuz Büyükdoğanay'ı ambulansa götürmek istedi. Bu sırada köpeğini de yanına alarak ambulansa binmek isteyen şahıs ile sağlık ekipleri arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Sağlık ekiplerini ikna edemeyen yaralı, ambulansa bindi. Bu sırada Rocco isimli köpek de ambulansın kapısında sahibini bekledi. Gözlerini kapıdan ayırmayan köpeği bir vatandaş tutarak engelledi. İlk tedavi ambulansta yapılan Yavuz Büyükdoğanay, daha sonra resmi evrak imzalayarak hastaneye gitmek istemediğini söyledi. Gazetecilerin "Neden hastaneye gitmiyorsunuz?" şeklindeki sorusuna, "Köpeğim çok korktu. Burada bırakamam. Ambulansa almadıkları için hastaneye gitmiyorum." cevabını verdi