BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.504,45
HABER /  GÜNCEL

Köpeğe yapılan akıl almaz işkence

Adana'da bir inşaat işçisi, boynuna ip takılarak sıkıldığı için acıdan bağıran köpeği görünce isyan etti.

Abone ol

Adana'da bir inşaat işçisi, boynuna ip takılarak sıkıldığı için acıdan bağıran köpeği görünce isyan ederek, "Ailelere sesleniyorum, çocuklarınıza köpek sevgisini öğretin, köpeklere böyle zulüm yapılmasın. Sizin çocuğunuza yapılsa nasıl olur" dedi.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre inşaat işçisi Hüseyin Birgün çalışırken bir köpeğin sürekli ses çıkardığını duydu. Bunun üzerine inşaat işçisi işi bırakarak köpeğin yanına gitti. Köpeğe yaklaştığında inşaat işçisi köpeğin boynuna ip takıldığını bunun da sıkıldığı için köpeğin boynunun yara olduğunu gördü. Birgün hemen Adana Büyükşehir Belediyesi ihbar hattı 153'ü arayarak haber verdi. Onlar gelene kadar da işini bırakıp köpeğin başından bir an olsun ayrılmadı.

Birgün, köpeği bu halde görünce çok üzüldüğünü, bu nedenle çalışamadığını belirterek, "Ailelere sesleniyorum çocuklarına söylesinler sokak köpeklerine bunları yapmasınlar. Bu da bir can, ağzı var dili yok ama o da bir canlı. Ben onu görünce çok üzüldüm içimden ağlamak geliyor ama kendimi tutuyorum. Hayvanlara böyle davranmasınlar onlar da bir canlı. İp boynunu kestiği için havyanın nasıl canı acıyor" dedi.

Belediye görevlileri bir süre sonra olay yerine gelip hayvanı alarak barınağa götürdü.