BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,84
ALTIN 2.476,47
HABER /  GÜNCEL

Konyaspor'dan bir transfer daha

Yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Konyaspor kadrosuna Gine milli takımının kaptanını kattı.

Abone ol

Konyaspor, İngiltere Championship ekiplerinden Hull City forması giyen Gine Milli Takımı kaptanı Kamil Zayetta ile her konuda anlaşmaya vardı.

Kulüp başkanı Bahattin Karapınar, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri'ndeki antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, pazar günü iç sahada oynayacakları Bursaspor maçıyla ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Ara transfer döneminde önemli transferler yaparak kadroyu daha da güçlendirdiklerini ifade eden Karapınar, ikinci yarıya yepyeni bir Konyaspor ile başlayacaklarını belirtti.

Bütün amaçlarının Konyaspor'un ligde kalması olduğunu vurgulayan Karapınar, ''İnşallah bu amacımıza ulaşacağız. Konyaspor bu sene ligde kalacaktır. Çok önemli transferler yaptık, büyük yükün altına giriyoruz. İnşallah bu kaliteyi de sahaya yansıtırız'' dedi.

Karapınar, transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, İngiltere Championship ekiplerinden Hull City forması giyen Gine Milli Takımı kaptanı Kamil Zayetta'nın bugün akşama doğru Konya'da olacağını söyledi.

Bahattin Karapınar, Zayetta ile transferi büyük ölçüde bitirdiklerini sözlerine ekledi.

KİMLER ALINDI?

Yeşil-beyazlılar ara transfer döneminde, Polonyalı milli kaleci Mariusz Pawelek, Polonyalı milli oyuncu Marcin Robak, bir dönem Real Madrid forması da giyen Alvaro Perez Mejia, Bahreyn Milli Takımı oyuncusu Jayceen John Okwunwanne, Antalyaspor'dan Ertuğrul Arslan ve Ankaragücü forması giyen Barbaros Bahadır Barut'u kadrosuna kattı. 

BURSASPOR MAÇI HAZIRLIKLARI

Öte yandan Bursaspor maçı hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar, teknik direktör Ziya Doğan gözetiminde çalışmalarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman, pas tekniğine dayalı top çalışması ile devam etti. Yeni transferlerden Marcin Robak, takımdan ayrı çalıştı.