BIST 9.547
DOLAR 32,51
EURO 34,82
ALTIN 2.489,49
HABER /  GÜNCEL

Konyalı şehidin baba ocağına ateş düştü

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde meydana gelen kazada şehit düşen Piyade Er Osman Karağlı'nın Konya'daki baba ocağına ateş düştü. Karağlı'nın terhisine 5 ay kaldığı belirtildi.

Abone ol

HAKKARİ’nin Şemdinli ilçesinde devrilen askeri araçta şehit olan Piyade Er Osman Karağlı’nın Beyşehir ilçesine bağlı Karaali Mahallesi’ndeki baba ocağına ateş düştü.

Beyşehir Kaymakam Vekili Yusuf Gemici beraberindeki heyetle, oğullarının şehit olduğunu haber vermek üzere dün sağlık ekipleri ile birlikte Karaali Mahallesi’ne geldi. Burada, şehit askerin baba evine gelen protokol, nakliyeci olan babası Osman Karağlı’nın İstanbul’da bulunması sebebiyle sağlık ekipleri nezaretinde dedesi, amcası ve annesine çocukları Osman Karaağlı’nın şehadet haberini verdi. İşi sebebiyle İstanbul’da olan baba Osman Karaağlı’ya ise acı haberin yakınları tarafından telefonla verildiği öğrenildi.

ACI HABER YÜREKLERİ YAKTI

Şehit askerin annesi ve kardeşleri ise acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. Adrese gelen sağlık ekipleri tarafından sinir krizi geçirenlere müdahalede edildi. Şehit askerin bazı yakınları ise ambulans tarafından sedyeye alınarak hastaneye götürüldü.

TERHİSİNE 5 AYDAN KISA SÜRE KALMIŞ

Şehit askerin baba evine Türk bayrakları asılırken, evin önüne Beyşehir Belediyesi tarafından taziye çadırı kuruldu. İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu tarafından ise evin önünde Kur’an-ı Kerim okundu. Terhisine yaklaşık 5 aydan az bir süre kaldığı belirtilen 20 yaşındaki bekar olan şehit askerin kurban bayramı öncesinde hasat döneminde iznini geçirmek üzere köyüne geldiği ve izninin bitimini müteakip tekrar birliğine katılmak üzere Hakkari’ye döndüğü öğrenildi.

Konyalı şehidin baba ocağına ateş düştüKonyalı şehidin baba ocağına ateş düştüKonyalı şehidin baba ocağına ateş düştüKonyalı şehidin baba ocağına ateş düştüHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN