BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,88
ALTIN 2.425,79
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Konyalı iş adamlarına ingilizce kursu

İş adamları dünyaya açılmak için yabancı dilin önemini kavradı. Konya Ticaret Odası iş adamlarına yönelik İngilizce kursu başlattı.

Abone ol

Konya Ticaret Odası, iş adamlarına yönelik İngilizce kursu açtı.

Özellikle ihracat yapan iş adamlarının dil sorunu yaşamaması için açılan kurs üç farklı düzeyde gerçekleştirilecek. Dünya'nın 132 ülkesine ihracat gerçekleştiren Konyalı iş adamları kurs sonunda orta derece de İngilizce öğrenmiş olacak.

Eğitim programı 17 Nisan'da Konya Ticaret Odası'nda başlayacak.
Son dönemde Türkiye ve Konya'da dış ticaret alanında görülen hareketlilik ile birlikte iş dünyasının rekabetini artıracak nitelikli eleman açığını kapatan dış ticaret eğitimlerini desteklemek amacıyla düzenlenen eğitimde dış ticaret sektörüne İngilizce bilen ve etkin şekilde kullanabilen elemanlar yetiştirilmesi amaçlanıyor.

Firmaların yeterli derecede mesleki İngilizce bilen eleman ihtiyacını karşılamak amacıyla üç farklı düzeyde sertifika programı olarak uygulanacak eğitimler ?Dış Ticaret İngilizcesi?, ?İş İngilizcesi? ve ?Temel İngilizce? şeklinde gerçekleştirilecek.

İngilizce eğitim programı hakkında ayrıntılı bilgi almak ve başvuruda bulunmak isteyenler www.kto.org.tr adresini ziyaret edebilir.