BIST 8.966
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,62
HABER /  GÜNCEL

Konya'da okullar yarın tatil mi 4 Ocak valilik kararı

KONYA'da yarın okullar tatil mi 4 Ocak Konya Valiliği tatil kararı ne? Konya'da kar yağışı aralıklarla devam ediyor, sıcaklıklar düşüyor. Konya'da bugün okullar tatil edilmişti. Peki yarın Konya'da okullar tatil mi?

Abone ol

KONYA'da okullar yarın tatil mi 4 Ocak Konya Valiliği tatil kararı ne? Konya'da kar yağışı zaman zamam etkili oluyor, sıcaklıklar eksi değerlerde. Peki Konya'da okullar yarın tatil mi Konya Valiliği resmi tatil kararı için gözler kritik açıklamada...

Konya hava durumu 5 günlük rapor fena kar devam edecek. Konya'da kar yağışı yarın ara verecek fakat 5 Ocak Perşmbe günü tekrar başlayacak.

KONYA HAVA DURUMU OKULLAR TATİL Mİ?

İSTANBUL VE ANKARA'YA KAR ALARMI!

İstanbul'a yeni yılın ilk karı bu hafta yağacak. Meteoroloji'den yapılan değerlendirmeye göre yarın Hakkari ve Trakya'da kar bekleniyor. Kıyı Ege'de yağmur olarak görülecek yağışlardan Antalya ve çevresi de etkilenecek. Perşembe günü ülke genelinde yağış bekleniyor. Kıyı Ege ve Akdeniz'in batısında kuvvetli yağmur olarak görülmesi beklenen yağışlar, İç Anadolu ve Doğu Anadolu ile Karadeniz Bölgesi'nde kar olarak görülecek. Cuma gününden itibaren İstanbul'da hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşecek.  Trakya ve Marmara'nın güneyinde kar yağışı beklenirken, İstanbul ve Ankara'da karla karışık yağmur bekleniyor.

Perşembe günü yurt genelinde kar yağışları tekrar başlıyor. Kar yağışı haftasonu da etkiki olacak.

SİBİRYA SOĞUKLARI YİNE GELDİ!

Cumartesi günü Sibirya'dan gelen soğuk hava dalgası Türkiye'nin Batı kesiminde etkili olacak. İstanbul'da iki gün sürecek kar yağışının başlaması bekleniyor. Kentte en yüksek hava sıcaklığının 2 derece olması beklenirken, Türkiye'nin büyük bölümünde kar yağışı görülecek.

Pazar günü Akdeniz, Karadeniz'in bir bölümünde yağmur bekleniyor. Doğu Anadolu'nun bir kısmı parçalı bulutluyken diğer ütüm bölgelerde kar yağacak. Kuvvetli buzlanma ve don olayı beklenirken, kar yağışının Ankara'da da etkili olacağı tahmin ediliyor.