BIST 9.525
DOLAR 32,58
EURO 34,67
ALTIN 2.529,05
HABER /  GÜNCEL

Konya'da kırmızı ışıkta silahlı saldırı

KONYA'da ışıklı kavşakta durduğu sırada silahlı saldırıya uğrayan kişi, otomobilin içinde hayatını kaybetti.

Abone ol

Konya Trafik lambalarında beklerken vurularak öldürüldü
Konya'da 51 yaşındaki Osman Çayır, trafik lambalarında beklediği sırada kimliğini henüz belirlenemeyen şüpheli kişi veya kişilerce otomobilin camından açılan ateş sonucu hayatını kaybetti.

Olay, saat 22.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Karakulak Mahallesi Büyük Kumköprü Caddesi Kavşağı ile Adana Çevreyolu Kavşağı'nın birleştiği trafik lambalarında meydana geldi. İddiaya göre kahvecilik yapan Osman Çayır, bir grup arkadaşıyla birlikte oturduktan sonra evine gitmek üzere 07 S 0180 plakalı otomobili ile yola çıktı.

Çayır'a, trafik lambalarında beklediği sırada otomobilin yanına gelen ve kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce sağ ön camdan pompalı tüfekle ateş açıldı. Açılan ataşe sonucu Çayır boyun kısmından yaralanırken, şüpheliler siyah renkli bir otomobil ile olay yerinden kaçtı. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yapılan müdahale sonrası Çayır'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Olay yeri ve çevresinde inceleme başlatan polis, kaçan otomobil ve şüphelileri belirlemek için çalışma başlattı. Tesadüfen olay yerinden geçen Osman Çayır'ın oğlu Mustafa ve yakınları ölüm haberinin ardından sinir krizi geçirdi.

Mustafa Çayır, kendisini sakinleştirmeye çalışan polislere, Ambulans yok mu Babam ölmüş mü diye sordu.
Osman Çayır'ın cenazesi yapılan incelemelerin ardından otopsi için Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.