BIST 9.455
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.499,25
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Konya yeni konutlarına kavuşuyor

İttifak Holding'in ulusal inşaat şirketi Seha Yapı, Konya'da inşa edilecek 672 konutluk yeni projesi için TOKİ ile sözleşme imzaladı.

Abone ol

Konya'nın yıllık konut üretim kapasitesi en yüksek şirketi olan Seha Yapı'nın Konya'nın Selçuklu bölgesinde yer alan Yazır Mahallesi'nde başlatacağı yeni konut projesi için imzalar atıldı.

Tünel kalıp sistemiyle inşa edilecek olan toplam 672 konutluk projede büyüklükleri 73.50 metrekare ile 121 metrekare arasında değişen 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı konut tipi yer alacak. Projenin 2013 sonunda teslim edilmesi planlanıyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Seha Yapı Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun, Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde eş zamanlı olarak projeler geliştirmekte olduklarını belirterek, "Konya'da yıllık konut üretiminde lider durumdayız. Bu güne kadar Seha Yapı olarak, Türkiye genelinde 2.073.296 metrekare Konya'da ise toplam 1.548.383 metrekare konut ürettik. Özellikle Konya'da yaptığımız projelerle Konya'nın çehresinin değişimine önemli katkı sağladık ve bu konuda çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Seha Yapı projelerinin bölgenin ihtiyaçlarına ve müşteri beklentilerine uygun şekilde tasarlandığını belirten Dursun, "Seha Yapı olarak her projemizi insanlarımıza yüksek standartlara sahip, güvenli ve konforlu yaşam alanlarını erişilebilir fiyatlarla sunmak hedefiyle geliştiriyoruz" şeklinde konuştu. TOKİ'ye yaptıkları projelerin mimari projesinin TOKİ tarafından hazırlandığını belirten Dursun, projelerini kaliteli yapı ve zamanında teslim düsturuyla hareket ederek teslim etmeleri nedeniyle TOKİ'nin güvenilir çözüm ortaklarından biri olduklarının altını çizdi.