BIST 9.080
DOLAR 32,36
EURO 34,99
ALTIN 2.315,59
HABER /  GÜNCEL

Kontrollü teslim ve alıcıdan tahsil özel hizmet

PTT Kargo’nun bu alandaki avantajlarından bir diğeri ise Ücreti Alıcıdan Tahsil Özel Hizmeti. Bu hizmet sayesinde gönderici kargoyu PTT işyerine teslim ederken hiçbir ücret ödememenin rahatlığını yaşıyor.

Abone ol

Kargo göndermek ve almak neredeyse hayatımızın rutini hale geldi. Dolayısıyla kargo taşınma sürecinin en başarılı şekilde yürütülmesi büyük önem taşıyor. Yıllardır kargo hizmetlerini titizlikle sürdüren PTT Kargo, hem göndericinin hem de alıcının konforunu düşünüyor.

PTT Kargo’nun bu alandaki avantajlarından biri Kontrollü Teslim Özel Hizmeti. Bu hizmetle alıcı, kargosunu teslim alırken içeriğini kontrol etme imkanı buluyor. Özellikle alıcı ve satıcının birbirini tanımadığı internet üzeri alışverişlerde bu özel hizmet hayat kurtarıyor. Paket içeriğinden beklediğiniz cins ve kalitede ürün olup olmadığını bu özel hizmet sayesinde kargonuzu teslim alırken kontrol edebilirsiniz.
Bu hizmetten faydalanabilmek için göndericinin kargo verirken Kontrollü Teslim Özel Hizmeti’ni talep etmesi yeterli.

PTT Kargo’nun bu alandaki avantajlarından bir diğeri ise Ücreti Alıcıdan Tahsil Özel Hizmeti. Bu hizmet sayesinde gönderici kargoyu PTT işyerine teslim ederken hiçbir ücret ödememenin rahatlığını yaşıyor. Ücreti Alıcıdan Tahsil Özel Hizmeti’nde yurt içi kayıtlı gönderilerini yollama ücreti ve varsa özel hizmetlere ilişkin toplam ücret alıcıdan tahsil ediliyor.