BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,98
ALTIN 2.426,55
GÜNCEL

Konsolos'un evine gelen gizemli ziyaretçi kim?

Cemal Kaşıkçı'nın kaybolduğu 2 Ekim'de girdiği ve bir daha çıkamadığı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na gelen beyaz önlüklü ziyaretçi merak uyandırdı.

Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın, 2 Ekim'de evlilik işlemleri için gittiği ve bir daha dışarı çıkmadığı Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu önündeki bekleyiş sürüyor.

GİZEMLİ ZİYARETÇİ: Gözlerin çevrildiği konsolosluğa bu sabah saatlerinde gelen beyaz önlüklü bir kişi heyecan uyandırdı. Elinde çanta olduğu görülen gizemli ziyaretçinin, içeri girmeden önce lüks araçla bir tur attığı daha sonra kapıdan giriş yaptığı görüldü.

Polis bariyerleriyle etrafı çevrilen Levent'teki başkonsolosluk binasına bazı yetkililer araçlarıyla giriş yaparken, bina önünde yerli ve yabancı çok sayıda basın mensubunun canlı yayınları ve bekleyişleri sürüyor.

Suudi reformistler için önemli bir platform olan Al Watan gazetesine katkı veren ve aynı zamanda Washington Post gazetesinde de yazılar yazan Kaşıkçı'dan, 2 Ekim Salı günü resmi işlemler için Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na gittikten sonra bir daha bir daha haber alınamamıştı.

Sitene Ekle